Lijmen, kitten & vullen

Filters
115 ProductenPagina 1 van 5

 

Monteren met HoukemaTools

HoukemaTools heeft een uitgebreid assortiment met ieder type vulmateriaal, kitten en lijmen. Dit van gerenommeerde merken, zoals Bison en Alabastine. Kit wordt veel gebruikt voor het afmonteren van badkamer, keuken en kozijnen. Dit kan gedaan worden met sanitairkit, acrylaatkit of beglazingskit. Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten kit, voor constructie, de openhaard of de bekende montage kit. Alle kitten zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, zodat altijd de juiste kleur kit verkrijgbaar is.

Gebruik van lijmen, kitten en vulmiddelen gaat vaak gepaard met handgereedschappen voor de verwerking. Denk bijvoorbeeld aan een plamuurmes, lijmkam, klemmen en snij- en knipgereedschappen.

Polymax van Bison

Bison produceert tegenwoordig ook Polymax. Polymax is een universele kit, welke voor vrijwel alle lijm- en kitklussen gebruikt kan worden. Dit omdat de kit voor binnen- en buitenklussen geschikt zijn, maar ook op alle ondergronden. 

Lijmen en plakken

Monteren of plakken van materialen kan natuurlijk ook door middel van lijm, zoals houtlijm, secondelijm of tegellijm. Wij hebben natuurlijk nog veel meer lijmsoorten in het assortiment. Heb je advies nodig wat voor jou de beste lijm is? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Smeer- & vulmiddelen

Vulmiddelen kunnen gebruikt worden voor het vullen van gaten in bijvoorbeeld de muur, hout of laminaatvloer. HoukemaTools heeft een compleet assortiment met middelen voor het wegwerken van gaten, deukjes of houtrot, maar ook krachtige afbijt middelen.

De smeermiddelen worden veelal gebruikt van het smeren van bewegende metalen delen, zoals de fietsketting en tandwielen, maar ook de sloten. Griffon heeft verschillende smeermiddelen. Het assortiment omvat onder andere WD40, siliconenspray, slotspray en vaselines. 

Isolerende vulmiddelen

Voor het opvullen van grote gaten, sleuven of aanvullen van isolatiemateriaal kan ook gebruikt gemaakt worden van purschuim. Purschuim kan gespoten worden door middel van een purschuimpistool, dit wordt vaak gebruikt door de professional. Na het gebruik van het purpistool is het belangrijk om na de klus het pistool schoon te maken met purpistoolreiniger. 

Pur heeft een hoge isolerende werking en zet enorm uit op het moment dat het de ruimte krijgt. Dit maakt het dan ook geschikt voor het opvullen van grote gaten en gleuven. Daarnaast is pur ook eenvoudig weg te snijden en dus eenvoudig te gebruiken.

Bestel vandaag nog bij HoukemaTools

Heb je inmiddels gevonden wat je nodig hebt? Bestel dan vandaag nog bij HoukemaTools en de bestelling wordt direct verzonden! Heb je nog advies nodig over wat het beste is om te gebruiken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Zij kunnen u te allen tijde een passend advies bieden, zodat jij zeker weet dat je het juiste besteld.