Terug

 • Veilige Online Shoppen
 • Online Gereedschap Centrum
 • Gratis verzending vanaf € 50,00 NL

Breekhamer (9)

Een breekhamer of sloophamer wordt gebruikt voor het openbreken van muren of vloeren.

Filters

Een breekhamer of sloophamer wordt gebruikt voor het openbreken van muren of vloeren. Hierdoor worden sloophamers veel gebruikt in de bouw. Deze krachtige tool is handig bij het neerhalen van grote betonconstructies, maar ook bij de verbouwing van het huis. Dit maakt ze ideaal voor het slopen van een overbodig muurtje of het verwijderen van tegels in de keuken.

Breekhamer kopen

Ben je op zoek naar een breekhamer? Bij Houkematools hebben we verschillende modellen sloophamers. Onze top 3 is:

Wil je een breekhamer kopen en ben je benieuwd welk model het beste is voor jouw klus. Neem dan contact met één van onze specialisten op +31 524 541253 en maak gebruik van onze breekhamer aanbieding.

Wat is een breekhamer?

Als we het over een breekhamer of sloophamer hebben, dan spreken we over hetzelfde gereedschap. Een breekhamer is eigenlijk een elektrische gereedschap die wordt ingezet bij zware sloopwerkzaamheden. Ze zijn geschikt voor het breken van harde oppervlakken zoals beton, steen tegels of asfalt. Het gereedschap is voorzien van een grote beitel die elektrisch wordt aangedreven. Een elektrische breekhamer zorgt er hiermee voor dat het werk snel en efficiënt uitgevoerd wordt. Verschillende soorten breekhamers zijn leverbaar, namelijk: hydraulisch, pneumatisch en elektrisch. In het aanbod van Houkema Tools vind je de elektrische variant.

Voordelen

 • Werkt snel en efficiënt
 • Je hoeft weinig kracht te zetten

Veiligheid voorop

Sloophamers zijn over het algemeen zwaar gereedschap en het op de juiste manier gebruiken ervan is belangrijk om ongelukken te voorkomen. Het is essentieel om de veiligheidsuitrusting zoals veiligheidshandschoenen aan te trekken terwijl je sloophamers gebruikt. Gebruik een veiligheidsbril om oogletsel te voorkomen.

Tijdens het gebruik van sloophamers is het noodzakelijk om het gereedschap stevig vast te houden om uitglijden en het optreden van stoten te voorkomen. Door stevig op de hamer te drukken, kun je de juiste hoeveelheid kracht uitoefenen op het gebied dat je wilt slopen.

Hoe gebruik je een breekhamer?

‘Hoe gebruik ik een breekhamer’ is een vraag die veelvuldig gesteld wordt. Om het meeste uit de breekhamer te halen, is het belangrijk dat deze in de juiste hoek wordt geplaatst. Hierbij gaan we uit van een hoek van 90 graden. Je kunt als gebruiker een maximale kracht creëren dankzij de lange hendel van de hamers. Hierdoor kun je bijna alles doorbreken.

Welke breekhamer kopen voor mijn klus?

Een andere vraag die veelvuldig gesteld wordt is ‘Welke breekhamer heb ik nodig?’. Heb je professioneel advies nodig bij de keus van jouw gereedschap? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 (0) 52 454 1253 of kom langs in onze showroom. Zo weet je zeker dat je de juiste breekhamer voor je klus in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Houkematools 9 / - Reviews @
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »