Einhell accu as- & stofzuiger

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1

Einhell aszuiger

Een Einhell aszuiger, ofwel een asstofzuiger, is een handig gereedschap dat speciaal is ontworpen voor het opzuigen van as en vuil uit kachels, open haarden, barbecues, en andere apparaten waar as vrijkomt. Een Einhell aszuiger is een krachtige stofzuiger die is uitgerust met een speciale filter die fijne deeltjes, zoals as en stof, tegenhoudt.

Einhell asstofzuiger

De Einhell asstofzuiger heeft een robuuste constructie en is voorzien van een sterke motor die zorgt voor een hoge zuigkracht. De asstofzuiger is gemakkelijk in gebruik en heeft een groot opvangreservoir waarin het verzamelde vuil en as worden opgevangen.

Waar kan ik een asstofzuiger voor gebruiken?

Als u een openhaard of barbecue heeft, is het belangrijk om de as regelmatig op te ruimen. Hiervoor kunt u een asstofzuiger gebruiken, die speciaal is ontworpen om as op te zuigen. Het is echter belangrijk om te weten dat asstofzuigers enkel geschikt zijn voor het opzuigen van as en niet voor andere materialen zoals stof of vuil. Gebruik de asstofzuiger dus alleen waarvoor deze bedoeld is, om te voorkomen dat de stofzuiger beschadigd raakt of er brandgevaar ontstaat.

Stofzuiger voor in mijn werkplaats

Als u op zoek bent naar een stofzuiger voor uw werkplaats, dan is een nat- en droogzuiger de beste optie. Deze stofzuigers zijn geschikt voor het opzuigen van zowel droog als nat vuil, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in een werkplaats waar u mogelijk met verschillende soorten vuil te maken heeft. Door gebruik te maken van de juiste stofzuiger, kunt u uw werkplaats schoon en veilig houden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de geschiktheid van uw stofzuiger voor het opzuigen van specifieke materialen.

Accu as- en stofzuiger

Bij HoukemaTools vindt u een breed assortiment aan as- en stofzuigers, waaronder de nat- en droogzuigers. Alle as- en stofzuigers die u op deze pagina ziet, zijn onderdeel van de Power-X-Change productlijn, wat inhoudt dat de accu’s uitwisselbaar zijn met andere Power-X-Change gereedschappen. Dankzij de krachtige accu’s bent u niet langer afhankelijk van een stopcontact in de buurt. Hierdoor zijn de Einhell accu’s van de as- en stofzuigers van HoukemaTools multifunctioneel inzetbaar. Bij HoukemaTools vindt u altijd het juiste gereedschap voor de klus, inclusief verschillende soorten as- en stofzuigers en andere gereedschappen van gerenommeerde merken.

Einhell nat- en droogzuiger

HoukemaTools biedt ook een uitgebreid assortiment aan nat- en droogzuigers die geschikt zijn voor verschillende soorten werkzaamheden. Deze stofzuigers zijn ideaal voor het opzuigen van zowel nat als droog vuil, zoals stof, water, zand, bladeren, en modder.

De nat- en droogzuigers van Einhell zijn voorzien van krachtige motoren die zorgen voor een hoge zuigkracht. Hierdoor is het mogelijk om moeiteloos vloeistoffen op te zuigen. Daarnaast zijn de stofzuigers ook uitgerust met een speciale filter die ervoor zorgt dat fijne stofdeeltjes niet in de lucht worden verspreid tijdens het opzuigen. De Einhell nat- en droogzuigers die hierboven zijn weergegeven, behoren ook tot de Power-X-Change productlijn. Ook de accu’s van de nat- en droogzuigers zijn dus uitwisselbaar met de andere gereedschappen van de Power-X-Change productlijn.

De perfecte Einhell nat- en droogzuiger voor uw klus!

De Einhell nat- en droogzuigers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vermogens, zodat u altijd de juiste stofzuiger kunt kiezen voor uw klus! Zo zijn er compacte modellen die geschikt zijn voor kleine werkzaamheden in huis, maar ook grotere modellen die geschikt zijn voor intensiever gebruik op de bouwplaatsen of in werkplaatsen. Uiteraard hebben wij ook een ruim assortiment aan bouwstofzuigers.

Multifunctionele nat- en droogzuigers

Einhell heeft ook een aantal handige functies weten toe te voegen aan de nat- en droogzuigers, zoals een blaasfunctie om bijvoorbeeld bladeren weg te blazen en een automatische aan- en uitschakelaar voor het opzuigen van water. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende zuigmonden en borstels te gebruiken bij de nat- en droogzuigers van Einhell. Door gebruik te maken van de handige accessoires is het mogelijk om elk oppervlak eenvoudig schoon te maken.