Terug

Tuinpomp (19)

Een tuinpomp kopen is handig wanneer je water moet wegpompen. Tuinpompen komen van pas bij tuin besproeiing. Beschikbaar in verschillende soorten en maten en zelfs op accu. Bestel nu een tuinpomp!

Filters

Tuinpomp

Tuinpompen

Er zijn heel wat tuinpompen in de markt, maar wanneer kies je nou voor je juiste waterpomp. Ook zit er veel verschil in vermogen en opbrengst, wanneer kies je de juiste? Heeft u een vraag over een aanschaf van een tuinpomp, maar u weet niet welke neem dan contact met ons op voor een juist en degelijk advies.

Verschillende Beregeningspompen

Voor het beregenen van uw tuin of moestuin kunt u dit met diverse pompen doen. Dit kan met de vertrouwde tuinpomp. Let op dat u bij gebruik op meerdere sprinklers minimaal 1200 watt neemt en meer dan 4000 liter per uur voor een goede verspreiding van het water. Kijk bij de specificaties voor de hoeveelheid liter per uur en vermogen van de pomp. Bij grotere afstanden is het belangrijk dat u een pomp neemt met voldoende vermogen.

Aanzuig en afvoerslangen

Naast onze tuinpompen heb je ook aanzuigslangen en afvoerslangen nodig. Kijk voor de juiste slang op onze tuinslang pagina. Ook hebben wij diverse koppelingen voor het pas maken van de aanzuigslang of afvoerslang op de waterpomp. Snelkoppeling met een Bajonet aansluiting welke allemaal met elkaar te verbinden is. Let op dat u de doorlaat niet te veel verkleint, hiermee verlaagt u ook de uiteindelijke druk van het water. Vindt u het lastig om de juiste koppeling te vinden of u weet niet goed welke messing koppeling, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag. 

Bestel je Tuinpomp bij HoukemaTools

Om een tuinpomp te kopen bij je bij ons aan het juiste adres. HoukemaTools heeft vrijwel voor iedereen een geschikte tuinpomp in huis. Deze kunt u dan eenvoudig online in onze webwinkel bestellen en wij zorgen voor een snelle en correcte levering. Klik op uw favoriete model voor meer productspecificaties.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Houkematools 9 / - Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »