Accu heteluchtpistool

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Een accu heteluchtpistool: Wat is dat? 

Een accu heteluchtpistool wordt ook wel een accu verfbrander genoemd. Het is een soort pistool waarmee kun je een oppervlakte verhitten waardoor materialen als verf gemakkelijk verwijderd worden van deze ondergronden. Ook kun je door middel van dit gereedschap ondergronden beter bewerkbaar maken. 

Niet alleen is dit product geschikt voor het verwijderen van materialen door het gebruik van hitte, ook kan materiaal als PVC gebogen worden. In de winter kun je bevroren waterleidingen ontdooien en kun je ook lijm drogen.

Ook kan een accu heteluchtpistool gebruikt worden om onkruid uit de tuin te branden of kabels te strippen. De hete luchtpistolen in ons assortiment zijn op basis van een accu van 18 V

De voordelen van een heteluchtpistool op accu

Het gebruik van een heteluchtpistool op accu heeft vele voordelen. Zoals hierboven beschreven is dit gereedschap multifunctioneel te gebruiken. 

  • Er zit een oververhittingsbeveiliging op. Deze zorgt er voor dat het apparaat uit gaat en niet oververhit kan raken. Zo kun je extra veilig te werk.
  • Hij is voorzien van een ergonomisch handvat waardoor deze erg prettig in jouw hand valt.
  • Door het steunvlak is het ook mogelijk om stationair te werken en hoef je het apparaat niet lang achter elkaar op te tillen
  • Er zitten diverse temperatuurinstellingen op, zodat jij zelf de temperatuur kan regelen.

Bovendien heb je nooit meer last van loshangende snoeren, of gedoe met stopcontacten en verlengsnoeren, omdat de accu heteluchtpistool een batterij op basis van een accu heeft. Zo kun je zelfs op de meest lastige plekken veilig aan het werk.

Koop een accu heteluchtpistool bij HoukemaTools

Wil je een accu heteluchtpistool kopen? Dan moet je zijn bij HoukemaTools. Wij hebben een divers assortiment van dit accu gereedschap van hoogwaardige kwaliteitsmerken. Daarbij is dit gereedschap zeer mobiel en kun je eenvoudig bij alle lastige plekken.

HoukemaTools een officiële Einheill Premium dealer. Hierdoor is de garantie op deze producten 24 maanden en wordt deze verlengt tot wel 36 maanden als je het desbetreffende product registreert. 

Heb je vragen? Onze experts hebben veel kennis en kunnen je zo helpen met al jouw vragen. Telefonisch of per mail kunt u al uw vragen aan ons voorleggen. Bekijk ons assortiment op de website en bestel jouw accu heteluchtpistool!