Slagmoersleutel Accu

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1
Stanley Stanley Fatmax Slagmoersleutel - SOLO - SFMCF940B
t/m 04-07 Cashback € 30
Einhell Gereedschap Einhell Slagmoersleutel IMPAXXO 18/400 BL Solo
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Stanley Stanley Fatmax Slagmoersleutel - SOLO - SFMCF910B
t/m 04-07 Cashback € 20
Stanley Stanley Fatmax Slagmoersleutel - KIT - SFMCF940M1
t/m 04-07 Cashback € 40
Einhell Gereedschap Accu Power Tool Kit 18V/2.0Ah/4.0Ah BL
-10%
Stanley Stanley Fatmax® V20 18V Slagmoersleutel- SOLO
t/m 04-07 Cashback € 20

Wat is een slagmoersleutel, accu gedreven?

Een slagmoersleutel accu is een soort boor die gemaakt is om moeren los te maken en vast te zetten. Het gebruik van een accu slagmoersleutel maakt het los en vast maken van moeren sneller maar ook beter doordat je meer kracht gebruikt. Doordat de elektrische slagmoersleutel meer kracht heeft dan je met je arm kan toepassen kan je zelfs de meest vastgeroeste moeren loskrijgen.

Doordat de slagmoersleutel op accu werkt kan je deze overal gebruiken en ben je niet afhankelijk van netstroom. Daarnaast is een slagmoersleutel met accu lichter dan eentje met een snoer. Hierdoor kan je een slagmoersleutel, accu gedreven, met één hand gebruiken. Daardoor kan je deze ook op moeilijk bereikbare plekken gebruiken. Dit accu gereedschap is ideaal voor jouw gereedschap set.

Welke soorten accu slagmoersleutels zijn er?

Een accu slagmoersleutel komen er in verschillende varianten. Sommigen zijn net wat groter dan anderen. Vaak gaat de grote van de slagmoersleutel gepaard met de grote van de slagmoersleutel accu en het vermogen van de slagmoersleutel op accu.

Bij HoukemaTools vind je accu slagmoersleutels van de merken Einhell en Stanley. Beide merken staan bekend om hun hoge kwaliteit en lange levensduur. De sterkste accu slagmoersleutel is te herkennen aan de hoogste Nm (Newton-meter) waarde.

Tip: Hoe hoger de Nm waarde hoe meer draaikracht. Kies voor de meest stroeve moeren dus een accu slagmoersleutel met een hogere Nm waarde.

Vastgeroeste moeren maak je los met een accu slagmoersleutel

Een slagmoersleutel accu voor auto wielen is de ideale oplossing. Ook wanneer de wielen en velgen zo vastgeroest zijn dat je het niet meer met de hand los krijgt lukt het een zware accu slagmoersleutel wel. Voor wielbouten kan je meerdere type slagmoersleutel met accu gebruiken. Je kan namelijk het opzetstuk gewoon verwisselen.

De slagmoersleutel wordt voornamelijk gebruikt voor het los en vast maken van moeren bij de wielen en velgen van auto’s. Echter kan je deze natuurlijk gebruiken voor iedere moer die vastgeroest zit. Let er wel op dat je bij het vastdraaien van een moer in zachter materiaal de slagmoersleutel op een niet te zware stand zet.

Voordelen van een slagmoersleutel op accu

Een slagmoersleutel op accu biedt meerdere voordelen ten opzichte van een handmoersleutel en ook ten opzichte van een slagmoersleutel met draad. Hieronder lees je waarom het een goede toevoeging is voor je gereedschapskoffer.

  • Een slagmoersleutel, accu gedreven, heeft meer torque dan een moersleutel de je met de hand aandraait. Hierdoor kan je moeren beter vastmaken en vastgeroeste moeren los krijgen.
  • Doordat een accu slagmoersleutel meestal minder groot en zwaar is dan één met draad kan je deze met één hand gebruiken. Hierdoor kan je deze ook op moeilijk bereikbare plekken gebruiken.
  • Ook wanneer er geen netstroom binnen bereik is kan je de slagmoersleutel met accu gewoon gebruiken.
  • Tegenwoordig heb je ook snelladersvoor de accu’s. Hierdoor is de accu snel weer opgeladen en kan je de slagmoersleutel de gehele dag gebruiken.

Waarom je slagmoersleutel accu bij HoukemaTools haalt

HoukemaTools heeft de beste slagmoersleutel, accu gedreven, die iedere klus klaart. Het maakt niet uit of je een gewone moer of een volledig vast geroeste moer wilt losdraaien. De accu slagmoersleutel krijgt de moer altijd los. Mocht je vragen hebben dan helpen we je graag bij het kiezen van de juiste keuze voor jouw klus of project.

Je vindt bij ons de topmerken Einhell en Stanley. Bij ons krijg je altijd advies op maat. Je kan ons ook altijd bereiken per telefoon. Ook kan je ons mailen naar [email protected]. Weet je al wat de beste keuze is voor jou? Bestel je slagmoersleutel, accu gedreven, dan gelijk!