Werkbanken & onderstellen

Filters
20 ProductenPagina 1 van 1

Werkbank, onderstel of workmate nodig?

Ook het assortiment werkbanken, werktafels en onderstellen voor zaagtafels en afkortzagen is bij HoukemaTools groeiende. Zo hebben wij enorm veel verschillende merken werkbank, namelijk van Güde, Einhell, Black & Decker, Stanley, Hyundai, Scheppach en Silverline!
 
Met een werkbank of onderstel kunnen stationaire machines goed en veilig gepositioneerd worden. Hiermee werk je op de juiste werkhoogte, omdat de meeste onderstellen en werkbanken in hoogte verstelbaar zijn. Onderstellen hebben zelfs nog een extra mogelijkheid. Een onderstel kan vaak ook in de breedte verlengd worden om zo na het werkstuk te kunnen aanpassen en ondersteunen. Ideaal te gebruiken bij lang materiaal als steigerplanken, Douglasplanken etc.


Rolbokken

Er zijn diverse rolbokken in de markt. HoukemaTools heeft rolbokken van o.a. KWB deze zijn handig voor het bijzetten bij een afkortzaag of zaagtafel, zodat ook langere planken en platen goed gezaagd kunnen worden, zonder de zaag per ongeluk te beschadigen. Sommige onderstellen hebben ook de voordelen van een geïntegreerde rollers, dit is een absoluut gebruiksgemak.
 
Kun je jouw werkbank of onderstel niet vinden? Of is er iets onduidelijk en heb je advies nodig? Neem gerust vrijblijvend contact op met de experts van onze klantenservice, zij kunnen u te allen tijde helpen!