Strooiwagen

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1
Hyundai Hyundai Strooiwagen 25Liter
-24%
Hyundai Strooiwagen 25Liter
129,95 99,00
Einhell Gereedschap Einhell GC-SR 12 Strooiwagen
-20%
Einhell GC-SR 12 Strooiwagen
39,95 31,99
Kreator Strooiwagen 450mm 15Liter
-31%
Strooiwagen 450mm 15Liter
89,95 61,95

Strooiwagen kopen

Een strooiwagen perfect om je strooigoed snel en gelijkmatig te verdelen. Of het nu gaat om graszaden, meststoffen of zout, dit handige hulpmiddel zorgen voor een efficiënte verspreiding, waardoor je tuin of oprit gemakkelijk kan worden onderhouden.

Strooiwagen gazon

Een strooiwagen kan perfect gebruikt worden op het gazon. In het voorjaar is het namelijk belangrijk dat het gazon de juiste voeding krijgt. Wanneer u een groter gazon heeft kan het een behoorlijke klus zijn om meststoffen zoals kunstmest en kalk aan te brengen na het verticuteren.

Zout strooien met strooiwagen

Strooiwagens zijn onmisbaar tijdens de koude wintermaanden. Deze speciaal ontworpen voertuigen zijn bedoeld om zout, en andere strooimiddelen op een efficiënte manier te verspreiden. 

Verschillende soorten strooiwagens

  • Valstrooiers
  • Spreaders
  • Automatische handstrooiers

Valstrooiers bestaan uit een bak waarin het strooigoed wordt geplaatst, een draaischijf, een handvat en twee wielen. Je kunt de strooier afstemmen op de gewenste instelling, afhankelijk van het te strooien materiaal.

Spreaders zijn ontworpen voor het strooien over grotere oppervlakken. Deze machines hebben ook diverse instellingen. Spreaders hebben doorgaans het uiterlijk van een karretje dat achter de gebruiker wordt voortgeduwd met behulp van een hendel.

Automatische handstrooiers werken op accu. Ze bieden gebruikers de mogelijkheid om zowel de snelheid als de breedte van het strooipatroon in te stellen.