Terug

Waterpomp (81)

Een waterpomp kopen is handig wanneer je water moet wegpompen. Waterpompen komen van pas bij ondergelopen kelders, het leegpompen van een zwembad maar ook bij tuin besproeiing. Beschikbaar in verschillende soorten en maten. Bestel nu een waterpomp!

Filters

Waterpomp

Waterpompen

Er zijn heel wat waterpompen in de markt, maar wanneer kies je nou voor je juiste waterpomp en wat is het verschil tussen een tuinpomp, hydrofoorpomp en een dompelpomp en wat doen deze pompen. Ook zit er veel verschil in vermogen en opbrengst, wanneer kies je de juiste? Heeft u een vraag over een aanschaf van een waterpomp, maar u weet niet welke neem dan contact met ons op voor een juist en degelijk advies.

Verschillende Waterpompen

Naast de vertrouwde dompelpomp zijn er nog heel wat meer waterpompen verkrijgbaar. Nu is er onder andere de hydrofoorpomp. De hydrofoorpomp is een waterpomp met een ketel (drukvat) voor het op druk houden van het watervoorziening. Wordt veel gebruikt in appartementen en woonhuizen waar het waterdruk minimaal is. Ook worden hydrofoorpompen gebruikt voor het beregenen van tuinen. Met een elektrisch pomp kun je o.a. de tuin besproeien, of leeghalen van de vijver of het zwembad.

Dompelpompen

We kennen allemaal de dompelpomp, een elektrische pomp die je in het water hangt en hierdoor het water uit je ondergelopen kelder, kruipruimte haalt. Maar er zijn inmiddels heel wat verschillende dompelpompen. Dompelpompen met een vlotter of een interne vlotter. Schoonwater en vuilwater dompelpomp en de nieuwste dompelpompen met een aquasensor. Deze dompelpomp met aquasensor regelt het automatisch in en uitschakelen met een sensor. Geen vlotter meer nodig en instelbaar in verschillende hoogtes. Geheel energiezuinig, robuust en betrouwbaar. 

Verschillende Beregeningspompen

Voor het beregenen van uw tuin of moestuin kunt u dit met diverse pompen doen. Dit kan met de vertrouwde tuinpomp, maar dit kan ook met een Hydrofoorpomp, om continue het juiste waterdruk te hebben. Let op dat u bij gebruik op meerdere sprinklers minimaal 1200 watt neemt en meer dan 4000 liter per uur voor een goede verspreiding van het water. Heeft u geen stroom voorhanden op uw tuin dan hebben wij ook een waterpomp benzine aangedreven. Hierin hebben wij diverse soorten 4-takt benzine waterpompen. Kijk bij de specificaties voor de hoeveelheid liter per uur en vermogen van de pomp. Bij grotere afstanden is het belangrijk dat u een pomp neemt met voldoende vermogen.

Dompelpompen met Aquasensor

In het kopje dompelpompen hebben we al enkele voordelen van de aqua sensor dompelpomp benoemt. Maar naast de technologie die geïnstalleerd zit in deze pomp heeft de Aquasensor dompelpomp ook verschillende klasse pompen. Vuilwaterpomp met geschikt voor deeltjes tot 35mm, maar ook schoonwater pomp met een zuiglevel tot 1mm. De meeste geschikte dompelpomp voor kelders en kruipruimtes, schakelt automatisch in wanneer het water te hoog wordt en verpompt het water tot 1mm bodemniveau. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op voor een goed en degelijk advies.

Aanzuig en afvoerslangen

Naast onze tuinpompen heb je ook aanzuigslangen en afvoerslangen nodig. Kijk voor de juiste slang op onze tuinslang pagina. Ook hebben wij diverse koppelingen voor het pas maken van de aanzuigslang of afvoerslang op de waterpomp. Snelkoppeling met een Bajonet aansluiting welke allemaal met elkaar te verbinden is. Let op dat u de doorlaat niet te veel verkleint, hiermee verlaagt u ook de uiteindelijke druk van het water. Vindt u het lastig om de juiste koppeling te vinden of u weet niet goed welke messing koppeling, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag. 

Bestel je Waterpomp bij HoukemaTools

Om een waterpomp te kopen bij je bij ons aan het juiste adres. HoukemaTools heeft vrijwel voor iedereen een geschikte tuinpomp in huis. Deze kunt u dan eenvoudig online in onze webwinkel bestellen en wij zorgen voor een snelle en correcte levering. Klik op uw favoriete model voor meer productspecificaties.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Houkematools 9 / - Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »