Accu tuingereedschap

Filters
129 ProductenPagina 1 van 6
Einhell Gereedschap Einhell GE-LM 36/4in1 Li Solo Accu Tuinmultitool
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell GE-HM 18/38 Li-Solo Accu Kooimesmaaier
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell Agillo 18/200 Accu Bosmaaier
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Güde Güde Accu tuinpomp GP 18-401-30
-21%
Güde Accu tuinpomp GP 18-401-30
189,95 149,95
Güde Güde Accu drukspuit SG 18-201-23 R
-11%
Einhell Gereedschap Einhell Picobella Terrasreiniger Solo
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell GE-CR 30 Li Solo Accu grondfrees
-6%GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell GE-CH 18/60 Li Solo Accu Heggenschaar
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell AQUINNA Accu Tuinpomp
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell GE-CM 18/33 Li SOLO Accu grasmaaier
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Stanley Stanley SFMCPC93M1 Hogedrukreiniger V20 KIT
t/m 04-07 Cashback € 30
Einhell Gereedschap Einhell ARCURRA 18/55 Solo Accu Heggenschaar
GRATIS-STARTERKIT-4Ah

Waarom moet je accu tuingereedschap kiezen?

Accu tuingereedschap is gemaakt voor een ieder die geen bewegingsbeperkingen meer wilt tijdens het klussen in de tuin. Geen snoeren meer die te kort zijn. Daarnaast is het ook erg handig voor alle klussers die, met bijvoorbeeld een accu reciprozaag, nog wel eens per ongeluk een snoer doorzagen.

Naast tuingereedschap, accu aangedreven, is er natuurlijk ook gereedschap met een benzinemotor. Dit werkt uiteraard uitstekend echter is dit wel slechter voor het milieu. Daarnaast sta je bij elektrisch gereedschap niet in de uitlaatgassen en dampen, dit kan het klussen ook aanzienlijk comfortabeler maken.

Stel je accu tuingereedschap set samen

Bij HoukemaTools vind je tuingereedschap in alle vormen en maten. Door een zeer uitgebreid assortiment aan te bieden weten wij zeker dat jij bij ons slaagt in je zoektocht naar nieuw gereedschap.

Stel zelf je eigen accu tuingereedschap set samen en wees voorbereid op iedere klus. Neem bijvoorbeeld een accu kettingzaag, gecombineerd met een accu bosmaaier en een accu grasmaaier. Dan weet je zeker dat je de planten in de tuin en het gazon keurig netjes kan houden.

Hoe vind ik het beste accu tuingereedschap bij mijn voorkeur

Het beste accu tuingereedschap vind je bij HoukemaTools. Onafhankelijk van de zoektocht vind je bij ons de juiste tool. Wil je bijvoorbeeld de terrasvloer mooi schoon houden? Dan is een accu terrasreiniger of een accu voegenreiniger precies wat jij zoekt!

Zoek je accu gereedschap waarmee je meerdere klussen in één keer kan oplossen? Dan kom je bijvoorbeeld uit bij een Accu tuin-Multitool. Deze handige tool heeft verschillende opzetstukken waardoor het snoeien van heggen en takken aan bomen heel eenvoudig wordt.

Het tuinafval en de bladeren die  op de grond overblijven na het snoeien ruim je vervolgens makkelijk op met een accubladblazer!

Wat zijn de voordelen van tuingereedschap op accu

Er zijn veel voordelen verbonden aan tuingereedschap op accu. Om dit nog wat inzichtelijker te maken hebben wij ze nogmaals op een rijtje gezet:

  • Maximale bewegingsvrijheid, niet meer afhankelijk van de lengte van snoeren en verlengsnoeren. Ook heb je nooit meer last van kabels die in de knoop liggen.
  • Niet afhankelijk van netstroom, ook op meer verlaten plekken of uithoeken van de tuin kan je gemakkelijk je gang gaan met een accu.
  • Makkelijk te manoeuvreren, meestal zijn ze licht van gewicht dan de benzine motor varianten. Hierdoor kan je makkelijker in allerlei hoeken en boven je hoofd bezig gaat.
  • Altijd stroom, indien je een reserve accu met acculader hebt dan heb je altijd stroom. Voordat de nieuwe accu leeg is, is de oude alweer opgeladen.

Wanneer je dus voor optimaal gebruiksgemak wilt gaan dan kies je voor tuingereedschap op accu.

Accu tuingereedschap kopen voor een aanbieding prijs bij HoukemaTools

Bij HoukemaTools hanteren we, op accu gereedschap, aanbieding prijzen. Door de prijzen realistisch en laag te houden kunnen wij onze klanten voorzien van het beste gereedschap. Daarnaast hebben wij veel Einhell accu tuingereedschap.

Heb je nog vragen over wat de beste keuze is voor jou? Wij helpen jou ook graag telefonisch of per mail!

Is de keuze al gemaakt? Koop dan vandaag bij HoukemaTools nog je nieuwe accu tuingereedschap!