Verfspuit

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Snel resultaat met de verfspuit

Het voordeel van een verfspuit kopen is natuurlijk dat je snel een groot stuk kunt verven. Geen eindeloos gedoe meer met een kwast dus. Vul gewoon de spuit met verf en je gaat als een speer aan de slag. Ook minder ervaren klussers boeken doorgaans nette resultaten. Het werken met zo’n apparaat is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens minder zwaar. Dit zijn de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Ideaal voor grotere oppervlakken
  • Minder zwaar werk
  • Professioneel resultaat
  • Geschikt voor bijna alle soorten verf

Lever professioneel werk af met een verfspuitsysteem

Wanneer je gaat schilderen met een kwast, heb je al snel last van streepvorming. Kies je voor een elektrische verfspuit, dan oogt het resultaat al snel professioneler. Een enkele laag is doorgaans genoeg om volledige dekking te verzorgen.

Met de meeste systemen kun je lakken, glazuur en binnenmuur verven gebruiken. Het is een bijzonder handig type elektrisch gereedschap, net als bijvoorbeeld een vlakschuurmachine, bouwstofzuiger of kolomboormachine.

Kies uit verschillende merken

Bij HoukemaTools profiteer je van scherpe prijzen, daarnaast zijn er regelmatig leuke kortingsacties. Wat betreft verfspuiten ligt de nadruk in ons assortiment op het merk Einhell. Beide merken leveren uitstekende kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs. Verschillen zitten onder meer in de te bewerken oppervlakken.

Sommige machines zijn voor kleine werkoppervlakken, terwijl je met andere apparaten de grootste muren kunt schilderen. Lees de productbeschrijvingen voor nauwkeurige informatie.

Eenvoudig aan de slag

Zoals vermeld, is het niet heel ingewikkeld om met een verfspuit te werken. Zorg er wel voor dat het te verven gebied schoon is, dus stof- en vetvrij. Meestal zitten er verschillende spuitopzetstukken bij voor onder meer latexverf, muurverf, lak en beits. Je kunt zelf de luchtdruk regelen, zodat je het eindresultaat kunt beïnvloeden.

Bijna elke soort verf gaat in zo’n apparaat, maar soms is het nodig om de verf te verdunnen. Hier is met name sprake van wanneer je merkt dat de verf te dik is. Controleer dit dus voor je aan de slag gaat. Bij twijfel kun je altijd even testen op een monster of in een hoek, zodat je weet hoe het resultaat eruit gaat zien.

Advies bij je aankoop

Niet al onze klanten hebben al ervaring met een verfspuitsysteem. Wil je een verfspuit kopen, maar twijfel je of je er goed mee kan werken? Geen probleem. Schroom niet en neem contact met ons op, want wij geven je graag deskundig advies. Natuurlijk kun je bellen tijdens openingstijden, maar een mail sturen kan uiteraard ook. We denken graag mee en adviseren de juiste machine voor jouw klussen.

Online een verfspuit kopen

HoukemaTools levert kwaliteit voor scherpe prijzen. In ons assortiment vind je merken als Gardena, Stanley, Einhell, Skandia en Scheppach. Bestel je op werkdagen en is je product op voorraad? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Wacht dus niet langer en bestel nu online je nieuwe verfspuit!