Accu freesmachine

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1

Een accu freesmachine is een roterende machine waarmee materiaal weggesneden kan worden. Dit proces heet frezen. Frezen wordt meestal gedaan bij hout, metaal, en kunststof. Er zijn bovendien veel verschillende soorten freesmachines waardoor frezen ook wel eens als een breed begrip wordt gezien. Elke machine geeft bovendien een ander resultaat. 

Verschillende soorten 

Zoals al eerder benoemd was, zijn er meerdere freesmachines. Voorbeelden zijn de kantenfrees- bovenfrees-, sleuvenfrees-, of lamellenfreesmachine. De freesmachine die bij jou past, hangt dus af van de klus die je hebt. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste freesmachine aanschaft, leggen we kort de verschillen uit. Ook kun je op onze website verschillende producten met elkaar vergelijken. Voor meer adviezen en/of informatie kan er altijd contact met ons worden opgenomen. 

Bovenfreesmachine

Een bovenfreesmachine werkt, zoals de naam al zegt, van bovenaf en is bedoeld voor het frezen van hout. De bovenfreesmachine wordt vaak gebruikt voor de kantenfreesmachine. Ze kunnen elkaar namelijk mooi complimenteren. De bovenfreesmachine maakt inkepingen in hout waardoor, op die manier, een ‘saai’ stuk hout getransformeerd kan worden tot een mooi ontwerp. Deze machine kan gebruikt worden voor meerdere klussen en kan namelijk ook meerdere losse houtstukken met elkaar verbinden. Dit is echter geen makkelijke klus en vergt veel oefening. Echter, als het eenmaal lukt, is de machine het zeker waard. 

Kantenfreesmachine

Een kantenfreesmachine is, net als de bovenfreesmachine, ideaal voor het frezen van hout. Na het gebruiken van de bovenfreesmachine, kan je aan de slag met de kantenfreesmachine. Deze machine zorgt er namelijk voor dat je elk houtstuk - groot of klein - mooi rond kunt afwerken. Zo wordt het maken van een eigen meubelstuk nog makkelijker. 

Sleuvenfreesmachine

De sleuvenfreesmachine wordt gebruikt om gleuven in de muur te maken. Dit kan op zowel een houten, betonnen, of stenen muur. Zo kunnen kabels, buizen, en leidingen makkelijk en netjes weggewerkt worden. De gleuf kan op de gewenste maat gemaakt worden doordat de maat ingesteld kan worden op de sleuvenfreesmachine. 

Lamellenfreesmachine 

Met een lamellenfreesmachine kun je lamelverbindingen maken. Dit betekent simpelweg het maken van verbindingen in hout. Met deze machine maak je inkepingen in twee houtstukken en lijm je ze vervolgens aan elkaar vast met een lamel met houtlijm. Zo ziet het houtstuk er netjes en professioneel uit en heb je geen last van zichtbare spijkers. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze Solo Accu Lamellenfrees. 

Accu freesmachine kopen bij HoukemaTools

Klussen is leuk, maar het kan ook heel erg veel werk zijn. Als u op zoek bent naar een betaalbare manier om minder tijd te besteden aan het klussen en efficiënt te werk wilt gaan, kunt u overwegen te investeren in een accu freesmachine.

Bij HoukemaTools weet u zeker dat u de beste deals krijgt met de beste merken! Twijfelt u nog over een bepaald product of heeft u vragen voordat u uw nieuwe accu freesmachine aanschaft? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan dagelijks klaar om al uw vragen te beantwoorden. De juiste al gevonden? Wacht dan niet langer met een accu freesmachine te kopen!