Accu kitspuit

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

Kitspuit op accu

Een accu kitspuit is een automatische, elektrische kitspuit die probleemloos grote oppervlakten kan behandelen. Het belangrijkste voordeel is dat je niet handmatig de kit hoeft aan te brengen en de dosering met de hand hoeft te regelen; de accu kitspuit regelt dit automatisch. Je kunt zelfs de snelheid instellen voor nauwkeurig werken. Daarnaast kun je diverse soorten kit gebruiken, aangezien de drukkracht bij de meeste accu kitspuiten instelbaar is. Hierdoor is het mogelijk om verschillende kitsoorten met precisie aan te brengen.

HoukemaTools biedt diverse accu kitspuiten aan, waaronder de Stanley FatMax V20 kitspuit en de Einhell Accu Kitspuit TE-SG 8/10 Li-Solo, die beide uitblinken in prestaties. De accu van de Stanley Accu Kitspuit is compatibel met alle andere machines uit de Stanley FatMax V20 productlijn. De Einhell Kitspuit is onderdeel van de Power X-Change productlijn, waardoor de accu uitwisselbaar is met alle andere machines binnen deze Einhell productlijn.

De voordelen van een accu kitspuit

Een kitspuit op accu biedt talloze voordelen, waarvan het grootste comfort en gemak zijn. Het vermindert namelijk de fysieke inspanning die nodig is bij handmatige kitspuiten, vooral gunstig bij omvangrijke projecten of frequent gebruik. Daarnaast waarborgt de accu kitspuit consistentie dankzij de elektrische aandrijving, wat resulteert in een gelijkmatige lijn van kit voor een professionele en strakke afwerking. Het ontbreken van hinderlijke snoeren draagt bij aan het comfort, aangezien je volledig draadloos bent door de accuaandrijving. Tijdsefficiëntie is eveneens een belangrijk voordeel; met een accu kitspuit kun je sneller werken dan met een handmatige variant, wat resulteert in meer werk in minder tijd.

Welke kitten kan je gebruike met een accu kitspuit?

Met een accu kitspuit heb je de mogelijkheid om verschillende soorten kitten in een koker te verwerken. Of het nu gaat om de stevige high tack-kitten of de soepel te verwerken acrylaatkitten, de accu kitspuiten klaart de klus zonder enige moeite. Dankzij de verschillende instelbare standen die de druk bepalen, kun je precies de gewenste hoeveelheid druk instellen. Stand één biedt minimale druk, terwijl de hoogste stand juist maximale druk geeft. Lagere standen zijn ideaal voor afdichtings- en lijmkitten, zoals beglazingskit, lijmkit, acrylaatkit en siliconenkit, waardoor je de mogelijkheid hebt om deze nauwkeurig aan te brengen, vooral belangrijk bij afdichtingskitten.

Het omgekeerde geldt ook: de hogere standen zijn perfect voor stevigere producten, maar minder geschikt voor afdichtings- en lijmkitten. Met meer druk worden high tack-kitten op een efficiënte snelheid uit de koker geperst. Bij lijmkitten en afdichtingskitten moet je echter oppassen, omdat de snelheid snel kan oplopen. Het is nog mogelijk bij lijmkit, maar bij afdichtingskit moet je voorzichtig zijn om met deze stand een voeg te dichten. Als je de accu kitspuit niet snel genoeg beweegt, loop je het risico te veel kit en lijm aan te brengen, wat resulteert in een aanzienlijk hoger verbruik.

Accu kitspuit kopen bij HoukemaTools.nl

Bij HoukemaTools ben je verzekerd van een probleemloze ervaring bij het kopen van een accu kitspuit. Onze uitgebreide assortiment voldoen aan de behoeftes van zowel doe-het-zelvers als de professionals. Of je nu op zoek bent naar een krachtige Stanley Accu Kitspuit, of de Einhell Kitspuit, ons assortiment heeft het allemaal.

Wij streven ernaar om jouw aankoopproces zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk te maken. Met duidelijke productinformatie en eerlijke prijzen helpen we je in de juiste keuze te maken voor jouw klussen. Bovendien staat ons deskundige team klaar om eventuele vragen te beantwoorden en advies te geven, zodat je met vertrouwen jouw accu kitspuit bij HoukemaTools kunt kopen