Gereedschapskoffer

Filters
44 ProductenPagina 1 van 2
KWB KWB Gereedschapskoffer 80-dlg in E-case
-15%
Stanley Stanley T-Stack FMST1-71966 - FatMax
-25%
Einhell Gereedschap Einhell Rasterfoam Set
Einhell Rasterfoam Set
17,99

 

Gereedschapskoffers van HoukemaTools

HoukemaTools heeft een ruim assortiment in het opbergen van gereedschap. Naast allerlei gereedschapskoffers hebben wij ook gereedschapswagens, gereedschapstassen en musthaves voor de werkplaatsinrichting, maar ook voor de ordening van boutjes, moertjes of ringetjes kun je bij ons terecht! Zo zijn er allerlei sorteerdozen beschikbaar!

Gevulde gereedschapskoffer of zelf samenstellen van jouw koffer?

Gereedschapskoffers kunnen gevuld zijn met diverse handgereedschappen. Het voordeel hiervan is natuurlijk de koffer inclusief alle gereedschap én de gereedschappen passen altijd precies in de koffer, vanwege de uitsparingen. Door het geheel als set aan te schaffen, heb je altijd een scherpe prijs!

Het nadeel van een gevulde gereedschapskoffer is wel dat sommige gereedschappen bijna niet gebruikt worden. Wij zien dan ook dat het zelfstandig vullen van jouw gereedschapskoffer soms interessanter is. Ook hierbij kunnen wij helpen met allerlei handgereedschapsets, maar ook losse handgereedschappen, zoals schroevendraaiers, klemmen en sleutels!

Het merk PLANO is onderdeel van ons gereedschapskoffer assortiment. PLANO heeft allerlei verschillende afmetingen van koffers, zodat jouw tools altijd in een opbergkoffer passen. Dit assortiment wordt aangevuld door Stanley gereedschapskoffers en tassen. Stanley heeft een speciale T-stack lijn opbergkoffers. Deze zijn aan elkaar te koppelen en dus stapelbaar. Zo kun je jouw eigen gewenste gereedschapopslag samenstellen, in combinatie met bijvoorbeeld een Stanley T-stack gereedschapswagen.

Gereedschapskoffers met schuimrubber

Stanley en HoukemaTools hebben voor deze gereedschapskoffers ook schuimrubber voor de T-stack koffers verkrijgbaar, welke op maat gemaakt kan worden, zodat jouw boormachine met accu's en bitsets veilig opgeborgen liggen en schadevrij getransporteerd kunnen worden.

Ook Einhell heeft gereedschapskoffers met foam aan de binnenzijde. Hierbij zijn de gereedschappen in de koffer beschermd tegen stoten. Universele opbergkoffers zijn dan ook uitermate geschikt voor het opbergen van accugereedschap met bijbehorende gereedschap accessoires, zodat altijd alles in één koffer past.

Heeft u advies nodig bij de keus van uw gereedschapskoffer? Neem dan gerust contact met onze experts op. Heeft u al een keus gemaakt? Bestel dan eenvoudig de gereedschapskoffer in onze webshop en wij zorgen dat de bestelling z.s.m. verzonden wordt.