Snoeigereedschap

Filters
49 ProductenPagina 1 van 3
Einhell Gereedschap Einhell GE-LM 36/4in1 Li Solo Accu Tuinmultitool
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Stanley Stanley SFMCPS415D1 Compacte Accu-Takkenzaag V20 - KIT
t/m 04-07 Cashback € 20
Stanley Stanley SFMCPS415B Compacte Accu-Takkenzaag V20 - SOLO
t/m 04-07 Cashback € 15
Stanley Stanley SDMCPP32M1 Accu Takkenschaar - KIT - V20 18V 4.0Ah 32mm
t/m 04-07 Cashback € 20
Gardena Gardena Tuinzak PopUp Vierkant 127L
-25%
Stanley Stanley SDMCPP32B Accu Takkenschaar - SOLO - 32mm
t/m 04-07 Cashback € 15
Gardena Gardena Snoeischaar 22mm - 8857
-26%
Stanley Stanley SFMCCS730M1 BRUSHLESS Accu-Kettingzaag - KIT
t/m 04-07 Cashback € 30
Gardena Gardena Takkenschaar Classic 680B
-18%
Stanley Stanley SFMCCS730B BRUSHLESS Accu-Kettingzaag - SOLO
t/m 04-07 Cashback € 30
Gardena Gardena Snoeischaar 20mm - 8854
-30%

Moeten de bomen of struiken in uw tuin gesnoeid worden? Maak elke klus makkelijker met behulp van ons snoeigereedschap. Ons assortiment kent veel verschillende soorten snoeigereedschap. Zo vindt u snel het product waar u naar aan het zoeken bent. 

Voor de kleinere klussen hebben wij onder andere takkenscharen, snoeischaren, snoeizagen, en grasscharen. Van deze producten bieden wij veel verschillende opties aan; zo kan het goed afgestemd worden op de klus die u hebt. Twijfelt u over welk product past bij uw project? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u adviseren en additionele informatie geven over elk product. 

Maak het uzelf bovendien nog makkelijker door te kiezen voor onze elektrische telescoop multitool. Deze multitool kan meerdere klussen in de tuin aanpakken. Zo kunt u met één product meerdere projecten in de tuin aanpakken. Doordat deze multitool elektrisch is, wordt het meeste werk al voor u gedaan. De telescopische functie zorgt ervoor dat u overal makkelijk bij komt, ook op hoge plekken. 

Verder kunt u in ons assortiment ‘snoeigereedschap’ ook gereedschap op accu’s vinden. Hierdoor wordt de klus niet alleen makkelijker voor u gemaakt, maar heeft u ook geen last van kabels. Wij bieden een accu snoeischaar, een accu telescopische kettingzaag, en een accu tuinmultitool aan. Bekijk ons hele aanbod snoeigereedschap en lees de informatie over elk individueel product hieronder. 

Hét snoeigereedschap waar u naar op zoek bent!

Het snoeien van struiken, hagen, en bomen kan natuurlijk uitgevoerd worden met een heggenschaar of met een kettingzaag. Een ouderwetse snoeischaar, takkenschaar, of beugelzaag kan nu eenmaal net zo goed werken; soms is het zelfs beter omdat ze kleiner zijn en u er beter mee kunt manoeuvreren. Met een snoeischaar kunt u takken tot de stam goed terugsnoeien en bij grotere takken gebruikt u best een takkenschaar. Deze bieden wij aan in verschillende merken, zoals Gardena en Hendrik Jan: Allemaal kwalitatief goed snoeigereedschap.

Multitool kopen

Overweegt u om een multitool aan te schaffen? Dan maakt u een zeer verstandige beslissing. HoukemaTools heeft namelijk een divers aanbod in multitools. Het assortiment bestaat voornamelijk uit multitools die werken op accu waardoor u de tuinmachine op iedere locatie kunt gebruiken. De multitool is niet alleen handig voor particulieren, maar ook steeds meer bedrijven gaan over op een multitool. Het is namelijk een prettige uitkomst voor hoveniers die op allerlei verschillende plekken werken, waar ze bijvoorbeeld niet altijd gebruik kunnen maken van stroom.

Snoeischaar kopen

Planten bijhouden, takken uit komen knippen, en struiken bijsnoeien; het zijn allemaal werkzaamheden die u verricht in uw tuin. U heeft vast wel eens gemerkt dat de net genoemde werkzaamheden veel makkelijker gaan met een snoeischaar. Zowel voor de beginnende tuinier als gevorderden is de snoeischaar namelijk een uitkomst. Snoeischaren zijn er in verschillende soorten. Denk maar aan snoeischaren met een griprol en met vervangbare messen.

Snoeigereedschap kopen bij HoukemaTools

Wilt u snel en eenvoudig een heggenschaar, snoeischaar, of multitool online kopen? Dan bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Dankzij het diverse assortiment zit het gereedschap wat u zoekt er altijd tussen. Heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Als tip valt er in februari veel te snoeien. Alle bladverliezende bomen en heesters mogen gesnoeid worden. Snoei alleen bij droog weer en niet als het vriest!