Accu bouwlamp

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1

Wat is een led bouwlamp op accu?

Een led bouwlamp op accu is dé oplossing voor plekken waar minder goed licht is of voor het werken terwijl het donker is. Een bouwlamp is de lamp die gemaakt is voor de echte klussers, bijvoorbeeld voor klussers die doorgaan tot laat in de avond.

Het brengt namelijk veel licht in de ruimte. Meer dan bij bijvoorbeeld een zaklamp of een hoofdlamp. Daarbovenop is een accu bouwlamp ook nog eens een stabiele lichtbron. Dit betekent dat de bouwlamp op een statief staat, waardoor je deze niet hoeft vast te houden. 

Doordat er een stabiele lichtbron aanwezig is, kun je makkelijker en beter aan het werk. Daarnaast biedt extra licht ook meer veiligheid. Werken met zwaar gereedschap, zoals een accu boorhamer of een accu reciprozaag kan namelijk extra gevaarlijk zijn met slechte verlichting. Een led bouwlamp, accu gedreven, zorgt dus voor een veilige werkomgeving.

Wat is het voordeel van een accu bouwlamp?

Zoals net al kort benoemd zorgt een accu bouwlamp voor een veiligere werkplaats. Dus het eerste en grootste voordeel is de veiligheid die groter wordt. 

Daarnaast biedt accu gereedschap nog meer voordelen. Door middel van een accu is de bouwlamp veel mobieler geworden. Dit komt goed van pas wanneer er op de bouwplaats veel op verschillende plaatsen gewerkt wordt. Wanneer je niet meer afhankelijk bent van netstroom gaat het verplaatsen veel makkelijker en sneller.

Bij het bovenstaande punt komt ook gelijk het volgende voordeel naar boven. Je bent niet meer afhankelijk van beschikbaar netstroom. Daardoor kun je overal waar je maar wilt de bouwlamp op accu gebruiken. Dus op erg afgelegen locaties maar ook bijvoorbeeld in kleine ruimtes of in moeilijke hoeken.

Een led bouwlamp werkt het beste en is goedkoper

Wanneer er een keuze gemaakt moet worden voor nieuwe bouwlampen dan is een led bouwlamp op accu de juiste keuze. Led licht biedt meerdere voordelen:

  •  Fel licht, een led lamp biedt een zeer fel licht aan. Hierdoor hoef je niet veel lampen tegelijkertijd te gebruiken voor goede verlichting.
  •   Laag in energie verbruik, led verlichting gebruikt veel minder stroom dan zijn voorganger, halogeenlicht. Hierdoor verbruikt het minder stroom voor meer licht en hoef je de acculader minder vaak te gebruiken.
  •   Daglicht nabootsing, door dezelfde hoeveelheid stroom te gebruiken als bij halogeen kun je al daglicht nabootsen. Dit is 4500K tot wel 6000K aan witlicht!
  •  Waterdicht, de behuizing van de lampen zijn waterdicht gemaakt. Hierdoor kunnen ze ook gewoon ingezet worden in de buitenlucht op regenachtige dagen.

Led licht biedt dus milieuvriendelijker, goedkoper en beter licht voor jouw bouwplaats.

Een led bouwlamp op accu haal je bij HoukemaTools

Een led bouwlamp op accu schaf je aan bij HoukemaTools. Bij ons vind je bouwlampen van de hoogste kwaliteit. Doordat wij alleen led lampen verkopen kunnen wij goede kwaliteit garanderen. Een accu werklamp van HoukemaTools is goed voor het milieu en voor de portemonnee.

Wil je meer weten over wat de juiste keuze is? Neem dan contact met ons op door ons te bellen of te mailen. Onze experts helpen jou graag met het maken van de juiste keuze. Weet je al wat het wordt? Twijfel dan niet langer en bestel de nieuwe led bouwlamp op accu direct!