Accu zaagtafel

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Einhell Gereedschap Einhell TE-TS 36/210 Li-Solo Accu-zaagtafel
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell TE-TC 18/115 Li Solo - Accu Tegelsnijmachine
GRATIS-STARTERKIT-4Ah

Accu zaagtafel: Wat is dat?

Een accu zaagtafel is gereedschap wat bestaat uit een tafel waar een zaagblad verticaal in is geplaatst. Deze zaag wordt aangestuurd door een elektromotor op basis van een accu. Met dit gereedschap is het mogelijk om massieve materialen zoals planken en balken op maat te zagen of af te korten. Zo wordt elke klus een stuk makkelijker, of u nu tuinmeubelen wilt bouwen of een vloer gaat leggen.

Vaak zijn er verschillende types zaagbladen die u kunt gebruiken op een accu zaagbank. Zo kan de instelling van de zaagdikte worden veranderd. Afhankelijk van het zaagblad kun je er ook kunststof of metaal mee zagen. Daarbij zijn de gereedschappen voorzien van krachtige motoren die u van optimaal comfort voorzien tijdens de zaagklussen.

Met een accu zaagtafel maakt u eenvoudig exact rechte zaagsneden vanwege de aanwezigheid van parallelaanslagen. Zo kunt u extra nauwkeurig aan het werk.

Wat zijn de voordelen van een zaagtafel op accu?

Een zaagtafel op accu is ideaal wanneer u diverse zaagwerkzaamheden moet uitvoeren. Er zijn een aantal voordelen ten opzichte van de handzaag.

  • Bij gebruik van de zaag beweegt het materiaal tijdens het zagen en niet de zaag zelf. Dit is een stuk veiliger, omdat op deze manier zowel de zaag als het materiaal niet zomaar uit je hand schiet. Daarbij kunt u veel preciezer werken omdat de zaag stilstaat.
  • Door de stofafzuiging werk je extra netjes, omdat het stof direct wordt opgezogen door het apparaat. Zo hoeft u na het werken niet ook nog alles grondig schoon te maken. Wel zo makkelijk.
  • De tafel is in hoogte verstelbaar, zo het gereedschap voor iedereen geschikt. Daarbij zitten er verstelbare aanslagen op wat het mogelijk maakt om exact recht te zagen.
  • De batterij heeft een besparende werking, zodat deze langer mee gaat.

Bovendien zijn de accu zaagtafels gemaakt van aluminium, dit maakt ze licht van gewicht en dus eenvoudig voor transport.

 

Diverse accu tafelzagen voor professioneel gebruik

Accu tafelzagen zijn er in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Welke accu tafelzaag u nodig heeft hangt af van wat voor klus u heeft of waar u deze wilt gebruiken. Neem in jouw afweging factoren zoals gebruiksfrequentie mee.

Ook verschillen de tafelzagen in vermogen. Hoe hoger het vermogen, hoe krachtiger de zaag is. Ook zijn de accu zaagtafels in ons assortiment voorzien van een uittrekbare breedteverlenging waardoor het ook mogelijk is om grotere afmetingen van materialen te zagen. Weet u niet zeker welke het beste bij uw klus past? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Koop uw accu zaagtafel bij HoukemaTools

Bij HoukemaTools vindt u diverse soorten accu zaagtafels van hoogwaardige kwaliteit. Dit accu gereedschap is erg geschikt voor verschillende zaagklussen met diverse lengtes. Voor zowel precies zaagwerk, als grotere zaagklussen, kunt u deze variant op accu gebruiken. Daarbij is deze door zijn vormgeving en opbouw zeer handig voor mobiel gebruik.

Bovendien is HoukemaTools een officiële dealer van Einhell Premium, waardoor alle accu tafelzagen zijn voorzien van 24 maanden garantie. Daarnaast kan de garantie verlengt worden naar 36 maanden wanneer u uw machine registreert.

Heeft u vragen over een accu zaagbank of is er iets niet duidelijk? U kunt altijd contact opnemen door een mail te sturen naar [email protected]. Wanneer u uw producten bij ons bestelt, heeft u deze binnen 48 uur bij u thuis. Bekijk onze website en bestel eenvoudig online uw nieuwe accu zaagtafel!