Bovenfrees

Filters
9 ProductenPagina 1 van 1
Güde Güde Freestafel OFT 855
-15%
Güde Freestafel OFT 855
99,95 84,95
Güde Güde Bovenfrees OF 1200 E
-18%
Güde Bovenfrees OF 1200 E
89,95 73,95
Einhell Gereedschap Einhell Bovenfrees TE-RO 1255
-9%
Einhell Bovenfrees TE-RO 1255
109,95 99,95
Einhell Gereedschap Einhell bovenfrees TC-RO 1155 E
-19%
Stanley Stanley ST55-QS Kantenfrees 550W
t/m 04-07 Cashback € 15

Bovenfrees voor het maken van sleuven en profielranden

Een bovenfrees is een machine die voor het bewerken van verschillende soorten materialen ingezet kan worden. Hij wordt gebruikt voor het maken van sleuven of profielranden met grote precisie. De frees is geschikt voor het bewerken van onder meer hout, metaal en aluminium. De bovenfrezen worden geleverd met verschillende accessoires én zijn bovendien beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is hout gemakkelijk van strakke gleuven of decoratieve randen te voorzien. Voor iedere klus hebben wij de juiste machine!

Bovenfrezen in verschillende uitvoeringen

De bovenfrezen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en met diverse opties. Allereerst wordt er onderscheid gemaakt in merk en het vermogen van het gereedschap. De meeste bovenfrezen hebben een vermogen van 1200 Watt, maar er zijn ook modellen met een motor van 1100 of 1300 Watt. De frezen uit ons assortiment zijn licht in gewicht en zeer eenvoudig te bedienen.

Bovenfreestafel

Wil je extra nauwkeurig aan de slag gaan bij het frezen van onder meer lijsten en profielen? Maak dan gebruik van een bovenfreestafel. Deze is gemakkelijk en accuraat in te stellen. Zeer geschikt voor precisiewerk. Voorzien van verstelbare hoekgeleider en stofafzuiging. Deze robuuste tafel is voorzien van anti-slip rubbers, zodat werkstukken niet verschuiven.

Freesdiepte

Uiteraard is het van belang dat je het model kiest met de juiste freesdiepte. Een vooraf in te stellen freesdiepte bevordert namelijk een nauwkeurige manier van werken met de bovenfrees. Daarbij kan de afstelling van deze machine met de fijninstelling verder geoptimaliseerd worden. Om een nauwkeurige manier van werken te bevorderen kun je de freesdiepte gemakkelijk instellen via de traploze revolveraanslag. Niet iedere bovenfrees heeft echter dezelfde freesdiepte. Let hier dus op bij je keuze.

Deskundig advies over de bovenfrees

Twijfel jij nog over welke bovenfrees jij nodig hebt voor je klussen? Gezien de mogelijkheden die je hebt is dat niet vreemd. Wij helpen je graag verder als je er niet helemaal uitkomt. Schroom dus niet om ons een bericht te sturen, of bel even tijdens openingstijden. Daarnaast hebben we regelmatig een aantrekkelijke aanbieding. Weet je al welk model je gaat gebruiken? Bestel dan direct je nieuwe bovenfrees!