Freesmachine accessoires

Filters
38 ProductenPagina 1 van 2

Accessoires voor je freesmachine bij HoukemaTools

Een bovenfrees of kantenfrees kan door middel van verschillende accessoires de door jouw gewenste vorm of diepte en breedte infrezen in hout. Er zijn freessets te krijgen, zodat je de meest gebruikte frezen kunt bestellen en gebruiken. Soms komt het voor dat je specifieke frezen vaker gebruikt dan een ander, waardoor bepaalde frezen sneller slijten. HoukemaTools heeft hiervoor een volledig assortiment met losse frezen. Zo biedt HoukemaTools onder andere vingerfrezen, afrondfrezen, profielfrezen en zelfs uitholfrezen per stuk aan.

HoukemaTools heeft natuurlijk ook accessoires beschikbaar voor de lamellendeuvelfrees, ookwel lamellenfrees genoemd. Zo zijn hierbij zaagbladen te krijgen, maar ook verschillende maten lamellen. Zo bieden wij een assortiment met Size 0, Size 10 & Size 20 lamellen.

Ook voor muurfrezen hebben wij accessoires beschikbaar, zoals diamantslijpschijven. Een compleet assortiment aan diamantschijven is te vinden onder de slijpmachine accessoires.

Ben je opzoek naar accessoires voor andere freesmachines en kunt u deze niet op onze website vinden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!