Accu bouwradio

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

De perfecte accu bouwradio kopen?

Een accu bouwradio is een ideale uitkomst wanneer u tijdens het klussen en bouwen uw favoriete nummers wilt luisteren. Zo bent u op elke plek voorzien van uw lievelingsmuziek. Want hoe lekker is het om werk te verrichten met een goede muziek op!

De hoge kwaliteit accu’s die in de bouwradio aanwezig zijn, zorgen voor lang plezier van de muziek. Daarbij zorgt de krachtige accu voor het perfecte geluid tijdens het klussen en bouwen. Ook zijn accu’s van de radio afzonderlijk te kopen, zodat de accu vervangen kan worden wanneer deze versleten is.

Radio voor in de bouw

De accu bouwradio is speciaal ontworpen om te gebruiken in de bouw of tijdens het klussen. Ze zijn voorzien van een robuuste en stevige constructie die een stuk sterker zijn dan een reguliere radio. Door deze constructie zijn ze ook makkelijk te vervoeren en te dragen naar een andere plek.

Ze zijn optimaal beschermd tegen gevaren op de bouwplaats zoals vallen, stoten en viezigheid. Daarbij is het ook veiliger om gebruik te maken van een accu bouwradio op de bouwplaats omdat u zo niet in de knoop komt met allerlei kabels. Dit maakt het erg gebruiksvriendelijk en hij gaat ook nog eens lang mee.

Accu radio op bluetooth

Onze accu bouwradio’s zijn allemaal voorzien van een bluetooth verbinding. Zo kunt u naast reguliere radio luisteren ook gemakkelijk apparaten als een telefoon of laptop verbinden. Dan kunt u perfect uw eigen afspeellijst luisteren overal waar u maar wilt. Sinds muziek luisteren via de telefoon als maar populairder is geworden, zitten er bijna op elke bouwradio wel een bluetooth verbinding.

Naast radioverbinding zijn ze ook voorzien van een aux-kabel, zo kunnen externe apparaten die niet beschikken over een bluetooth verbinding toch worden aangesloten.

Accu bouwradio kopen bij HoukemaTools

Koop uw nieuwe accu bouwradio bij HoukemaTools. U kunt bij ons niet alleen terecht voor draagbare radio’s maar ook hebben wij diverse soorten accugereedschap zoals een accuboormachine en een accu stofzuiger.

Bij ons profiteert u van een snelle levering. In de meeste gevallen heeft u het binnen 24 uur in huis.

Als officiële Einhell Premium dealer kunnen wij op iedere machine 24 maanden garantie geven. Bovendien kunt u de machine registreren voor 12 maanden garantieverlenging, zodat de garantie 36 maanden is.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u adviseren in de beste accu bouwradio’s!