Klemgereedschap

Filters
37 ProductenPagina 1 van 2
 

Klemgereedschap van HoukemaTools

Wat valt er precies onder klemgereedschap? Natuurlijk alle artikelen waarmee iets geklemd kan worden, maar er zijn natuurlijk ook klemgereedschappen die hier buiten vallen. In de categorie vallen onder andere handveerklemmen, eenhandklemmen, lijmklemmen, maar ook de griptangen. Dit alles van allerlei merken, zoals Silverline, Stanley, Skandia & KWB.
Er zit veel maatverschil in de diverse klemmen. De handveerklemmen zijn voor het kleinere klemwerk, terwijl de snelspanklemmen ook voor het grotere werk te krijgen zijn, tot een klembereik van wel 600mm. 
 

Bankschroef & Machineklem

Bankschroeven en machineklemmen vallen natuurlijk ook deels onder klemgereedschap, maar worden hier niet in weergegeven. Deze worden weergegeven in de categorie Bankschroef & Machineklem.

Kwalitatief gezien is er veel verschil tussen bankschroeven. De stalen en gietijzeren bankschroeven zijn voor de zwaardere klemwerkzaamheden en kunnen dan ook beter tegen een stootje, terwijl de aluminium bankschroeven voor de lichtere werkzaamheden zijn. Een bankschroef wordt gebruikt om te monteren op de werkbank, waarna er materialen in geklemd kunnen worden voor het bewerken hiervan.

Een bankschroef kan zowel mét als zonder aambeeld geleverd worden. Het aambeeld-oppervlak zit dan achter de bekken en kan gebruikt worden om materialen te bewerken met bijvoorbeeld een hamer

Kun jij de klem die je zoekt niet vinden? Of heb je advies nodig? Stuur onze klantenservice gerust een bericht! Onze experts reageren altijd z.s.m. met een passend advies.