Auto & aanhangeraccessoires

Filters
29 ProductenPagina 1 van 2

 

Accessoires voor Auto & Aanhanger bij HoukemaTools

HoukemaTools kent een automotive assortiment met alle benodigdheden voor jouw auto of aanhanger. Dit assortiment bestaat uit de merken Carpoint, KWB, Carplus & Einhell. Zo is er koelvloeistof, sleepkabels en reservelampen voor de auto verkrijgbaar. Voor de winterse dagen is er tevens ruitenontdooier-vloeistof en ijskrabbers beschikbaar voor het ontdooien van de autoruiten. 

Daarnaast zijn er ook diverse accessoires voor aanhangwagens beschikbaar. Het assortiment kent onder andere verschillende afmetingen van netten voor de aanhangwagen, zodat voor jouw aanhangwagen altijd de juiste maat verkrijgbaar is. Voor het vastzetten van grote/zware ladingen kan ook gebruik gemaakt worden van spanbanden, zodat de lading goed vastgezet kan worden op de kar. 

Diverse modellen auto's hebben een andere stekkeraansluiting voor het koppelen van de aanhangerverlichting. Hiervoor kan er nieuwe aanhangerstekker aan de kar gemonteerd worden, maar kan ook aangepast worden door middel van een verloopstekker.

Bij Automotive kun je natuurlijk ook denken aan het onderhoud aan de auto of de bandenwissel in het voorjaar en najaar van de winter- en zomerbanden. Hiervoor kan er gebruik gemaakt worden van garagekrikken of potkrikken, om de banden van de auto van de grond te liften.