Verf & Benodigdheden

Filters
177 ProductenPagina 1 van 8
Motip Colorworks Spuitbus Goud 400 ML
-27%
Tenco Tenco Pracht Carbobruin - 2,5 liter
-20%
Tenco Profit Grondverf Grijs 0,25 Liter
-67%
Tenco Tenco Boerengroen - 1 liter
-10%
Tenco Boerengroen - 1 liter
19,95 17,95
Tenco Tenco Boerengroen - 2,5 liter
-10%
Tenco Boerengroen - 2,5 liter
39,95 35,95

 

Het ruime assortiment van HoukemaTools

Om ons assortiment compleet te maken, bieden wij een ruim assortiment met verf en benodigdheden aan. Met dit in ons assortiment vullen wij ons grote assortiment met lijmen, kitten en vulmiddelen aan, om materiaalbewerking uit te kunnen voeren met alle tools en toebehoren van HoukemTools.nl 

Schuren van het oppervlak

Voorafgaand aan schilderwerkzaamheden is het van belang om het oppervlak eerst goed te schuren, zodat de verf goed hecht op het materiaal. Schuren kan door middel van schuurmachines, met machinaal schuurpapier, maar ook met de hand natuurlijk. Met de hand schuren is vaak handig voor kleine stukken of lastig te bereiken delen. Wij hebben hiervoor allerlei verschillende schuurrollen en schuurvellen.

De verfbenodigdheden

Het verven van hout, metaal of kunststoffen kan natuurlijk niet zonder kwast of verfroller. Wij hebben dan ook verschillende kwastensets, penselensets en beitssets. Voor een goed resultaat is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste rollertypes en kwasten. Daarnaast is het ,om de randen netjes af te werken, schilderstape nodig. Hiermee kun je delen afplakken die niet geschilderd moeten worden. Kijk gerust eens in ons assortiment, zodat jij bij het bestellen van de verf, direct ook kunt beginnen met de juiste kwasten etc.

Spuitbussen

Spuiten van verf kan natuurlijk ook, vooral als er geen streepjes zichtbaar mogen zijn van bijv. de kwast. Voor een mooi resultaat is het belangrijk om kleine laagjes op het materiaal te spuiten.

Houdt de spuitbus zo'n 20 tot 30 centimeter van het item af en blijf niet lang op een plek. Maak hierbij vloeiende bewegingen van links naar rechts en boven en onder. Bij het gebruik van spuitbussen verneveld de verf deels, waardoor deze daalt in de ruimte. Afplakken van delen die niet gespoten moeten worden en de ruimte is daarom belangrijk. 

De spuitbus moet tevens goed geschud worden. In de spuitbussen zit een balletje welke hoorbaar is tijdens het schudden. Het is belangrijk om de spuitbus goed te schudden, zodat je geen druipers krijgt op het oppervlak. Schud daarom de spuitbus ruim 1 minuut, totdat het balletje soepel door de spuitbus glijdt.

Verven van metalen

HoukemaTools heeft naast de gerenommeerde merken Tenco, Colorworks & Profit, ook Hammerite in het assortiment. Hammerite is de expert op het gebied van metaallakken, radiatorlakken en hitte bestendige metaallakken. Veel van de lakken zijn zeer geschikt om het roesten van metalen tegen te gaan, door deze goed in de lak te zetten.

Grondverf

Voor het schilderen van ongeschilderde oppervlakken is het een aanrader om deze eerst in de grondverf te zetten, waarna de gewenste verfkleur goed hecht op het materiaal. Grondverf wordt vaak ook wel primer genoemd. Primer is vaak te krijgen in de kleuren wit en grijs, zodat deze altijd overschilderbaar zijn met andere kleuren, zonder dat dit zichtbaar is.

Beitsen van deuren, kozijnen, schuurtjes en schuttingen?

Met de beitsen van HoukemaTools is dit alles mogelijk! Wij hebben onder andere buitenbeits, met tuinbeits, douglas beits, steigerhoutbeits op zowel waterbasis als terpentine basis. Dit alles in verschillende kleuren van het hout, zodat voor jou altijd de juiste beits verkrijgbaar is.

Voor het beitsen van deuren & kozijnen in diverse kleuren kun je ook bij ons terecht. Ook voor verschilende hoeveelheden, zodat je altijd de juiste vierkante meters kunt schilderen. Zonder veel verf over te hebben, of tekort te komen.

Lakverf van HoukemaTools

Om het assortiment dan helemaal compleet te maken, hebben wij ook hoogglans en zijdeglans lakverf in allerlei kleuren en in zowel 0,75 Liter als 0,25 Liter. 

Heb je inmiddels gevonden wat je nodig hebt? Bestel dan vandaag nog bij HoukemaTools en de bestelling wordt direct verzonden! Heb je nog advies nodig over wat het beste is om te gebruiken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Zij kunnen u te allen tijde een passend advies bieden, zodat jij zeker weet dat je het juiste besteld.