Haakse slijper

Filters
17 ProductenPagina 1 van 1

Wat is een Haakse slijper

Een haakse slijper is een zeer efficiënte tool voor diverse werkzaamheden. Hiermee kun je staal door slijpen, maar ook steen en beton soorten. Naast slijpen met een haakse slijper kun je er ook mee schuren, borstelen etc. De haakse slijper is een veelzijdig stuk gereedschap. Let op dat je dan altijd je juiste slijpschijf mee bestelt. Een overzicht met slijpschijven vind je hier.  Bestel de haakse slijper met de juiste schijven hier tegen scherpe prijzen en wij zorgen voor een snelle & vakkundige levering.

Waarvoor gebruik ik een slijptol?

Als je veel klust zijn er een aantal verschillende soorten gereedschappen die je niet kunt missen. De slijptol of haakse slijper is er daar één van of een multitool waar je veel verschillende dingen kunt. Deze krachtige powertool slijpt overal doorheen en is de ideale hulp in en rond het huis. Stalen buizen, metalen stangen of uitstekende bouten: de haakse slijper glijdt er soepel doorheen. Bovendien kun je met deze machines schuren en polijsten.

Welke haakse slijper heb ik nodig?

Haakse slijpmachines zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en prijsklassen. Als je het gereedschap weinig gebruikt voor lichte klussen, dan volstaat een model met een laag wattage. Hierbij raden we aan te kiezen voor een as van 115 tot 125 mm. Klus je vaker of ga je zware werkzaamheden verrichten? Kies dan voor een krachtiger model vanaf 1.500 of 2.000 watt. De haakse slijper 230 mm is hier bijvoorbeeld zeer geschikt voor. Deze haakse slijper werken allemaal op stroom. Liever een draadloos model? Kies dan voor een Haakse slijper met accu.

Diverse merken professionele slijpers

Bij Houkema Tools kun je terecht voor verschillende professionele haakse slijpers. Op deze pagina vind je altijd het actuele aanbod. Slijptollen. In ons aanbod vind je modellen van topmerken als Hyundai, Einhell & Stanley.

Advies op maat

Kom je er niet uit bij het kiezen van de juiste slijper? Dat kunnen wij goed begrijpen. We helpen je graag bij het uitzoeken van het juiste gereedschap voor jouw klus. Neem contact op per mail of telefoon. We geven je graag deskundig advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt!