Gereedschap opbergen

Filters
132 ProductenPagina 1 van 6
Einhell Gereedschap Einhell gereedschapstas 45/29
-12%
Einhell gereedschapstas 45/29
32,95 28,95
Stanley Stanley mobile work center 1-70-326
-11%
Stanley Stanley T-Stack FMST1-71966 - FatMax
-25%

Gereedschap opbergen

U wilt natuurlijk dat uw gereedschap zo lang mogelijk van uitstekende kwaliteit is. Hierbij hoort niet alleen het aanschaffen van goede kwaliteitsvolleproducten, maar ook het gebruiken van opbergproducten. Zo zorgt u ervoor dat uw gereedschap niet beschadigd raakt en dat alles op een nette en overzichtelijke wijze opgeborgen kan worden. Wij hebben een groot aanbod aan opbergproducten zodat uw gereedschap langer meegaat. 

Gereedschapskoffer 

In een gereedschapskoffer kunt u uw gereedschap op een veilige manier opbergen. Er zijn aparte vakken waardoor u uw gereedschap op een overzichtelijke manier in de koffer kan leggen. Gereedschapskoffers zijn ideaal voor zowel de kleine als de grote klusser. De kleine klusser kan namelijk een kleinere koffer uitkiezen. De grotere klusser kan stapelbare koffers uitkiezen en zelfs een bijpassende gereedschapswagen nemen. Hierdoor is er genoeg plek voor al uw gereedschap en kunt u zelfs uitbreiden wanneer dat nodig is.
Elke koffer heeft zo zijn eigen voordelen. Zo zijn er koffers die waterdicht zijn en koffers die als handbagage meegenomen kunnen worden in het vliegtuig. Bekijk en vergelijk ons aanbod gereedschapskoffers en vind degene die bij uw wensen past. 

Gereedschapsriemen en gordels

Tijdens het klussen hebt u niet altijd continu hetzelfde gereedschap nodig. Af en toe gebruikt u het ene gereedschap en daarna weer het andere. U wilt dus wel dat u alles bij de hand hebt, maar niet dat u alles in uw handen móet hebben. Daarom hebben wij een ruim aanbod aan gereedschapsriemen en gordels. Zo hebben we gereedschapsriemen voor specifiek gereedschap, bijvoorbeeld een schroefmachinehouder, maar hebben we ook multifunctionele gereedschapsriemen en gordels. Zo kan het gebruikt worden voor elke klus. 

Gereedschapstas

Wilt u uw gereedschap opbergen om vervolgens mee te nemen naar de bestemming van uw klus? Kies dan voor een gereedschapstas. In de gereedschapstas zitten, net zoals in de gereedschapskoffer, meerdere vakken. Zo kan het gereedschap op een overzichtelijke manier opgeborgen worden en kunt u het snel terugvinden tijdens uw klus. Onze gereedschapstassen zijn er in meerdere vormen en maten. Zo hebben we gereedschapstassen op wielen, gereedschapsetui’s, gereedschapsrugzakken, en nog veel meer. Bekijk snel ons gehele aanbod. 

Gereedschapswagen 

Gereedschapswagens zijn vooral ideaal voor de grote klusser. Er kan namelijk veel gereedschap in opgeborgen worden. Wij bieden zowel gevulde als lege gereedschapswagens. Zo kan het afgestemd worden op de producten die u al hebt. Ook maken wij onderscheid in gereedschapswagens die gevuld kunnen worden met koffers en gereedschapswagens met lades. Genoeg om uit te kiezen dus. Vergelijk een paar gereedschapskoffers met elkaar en vind degene die het beste bij uw wensen past. 

Sorteerdozen

Voor kleinere materialen is het van groot belang om ze goed op te bergen. Anders raakt u ze zo kwijt of kunnen ze beschadigen. Daarom zijn onze sorteerdozen ideaal. In een sorteerdoos kunt u, zoals de naam al duidelijk aangeeft, kleine materialen sorteren. Zo houdt u alles gescheiden zodat u het later sneller terug kunt vinden. Sorteerdozen zijn er in verschillende maten. Wij hebben bijvoorbeeld sorteerdozen met 6, 12, of 18 vakken. Zo kunt u degene kiezen die past bij de hoeveelheid materiaal dat u hebt. Ook zijn er verschillende soorten vakken, vierkant of langwerpig. Er is dus altijd een sorteerdoos die past bij het kleine materiaal dat u wilt sorteren. 

Werkplaatsinrichting

Als laatste hebben we de werkplaatsinrichting. Dit zijn producten die een vaste plek in uw werkplaats krijgen en waar gereedschap makkelijk opgeborgen kan worden. Deze producten zorgen ervoor dat u uw gereedschap binnen handbereik hebt, maar dat het niet in de weg ligt van uw klus. Bij de werkplaatsinrichting kunt u denken aan een gereedschapswand of houders voor specifiek gereedschap. Bekijk het hele aanbod, kies het product uit dat bij u past, en geniet van een overzichtelijke werkplaats.