Bosmaaier

Filters
18 ProductenPagina 1 van 1
Hyundai Hyundai Bosmaaier benzine 43cc - 2-TAKT
-28% 149
Güde Güde Bosmaaier GFS 52,3 - 52CC
-30%
Güde Bosmaaier GFS 52,3 - 52CC
199,95 139,95
Einhell Gereedschap Einhell Agillo 18/200 Accu Bosmaaier
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell AGILLO 36/255 Accu Bosmaaier
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Graphite Onkruidborstel 200mm Graphite
-33%
Onkruidborstel 200mm Graphite
39,95 26,95
Graphite Onkruidborstel 150mm - Graphite
-34%
Einhell Gereedschap Einhell GC-BC 52 I AS Benzinebosmaaier
-15%
Einhell Gereedschap Einhell GE-LM 36/4in1 Li Solo Accu Tuinmultitool
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Hyundai Hyundai Gras & Bostrimmer 36CC 4-TAKT
-10%
Güde Güde GPS 1001 4in1 Tuinmachine Set 43cc
-17%PRIJSTIP

Waarom een bosmaaier kopen?

Een bosmaaier kopen is een goed idee voor het grove maaiwerk in jouw tuin. Dit tuingereedschap kan namelijk goed bij de hoeken en kanten en is geschikt voor oneffen terrein. Deze maaier is een stuk wendbaarder dan een reguliere grasmaaier en heeft ook meer kracht dan een grastrimmer.

Bosmaaiers hebben door het extra vermogen genoeg kracht om stugge grassen, dunne takken en stammen af te zagen. Perfect voor woekerende grassen of onkruid in jouw tuin, bijvoorbeeld rondom bomen en struiken. Door de sterkte en wendbaarheid van het apparaat is deze ook geliefd onder professionals.

Een bosmaaier op benzine voor het grove werk

Je kunt kiezen voor verschillende aandrijvingsmogelijkheden van een bosmaaier. Benzine is hierbij aan te raden als je van plan bent veel zwaar werk uit te voeren, zoals het verwijderen van takjes, hoog gras of andere stugge materialen. Het extra vermogen komt ook vaak door de sterke 4-takt motor.

De voor- en nadelen van een benzine bosmaaier zijn:

+    Hoger vermogen

+    Grote brandstoftank

+    Lange levensduur

-     Luidruchtig

-     Zwaarder gewicht

Ook een bosmaaier op accu of elektrisch mogelijk

Naast benzine kun je kiezen voor bosmaaiers met accu of elektrische aandrijving met stroom. Deze varianten zijn het meest geschikt voor verwijderen van onkruid en kleine begroeiing in de tuin. Ook deze zijn beschikbaar als 4-takt om voldoende kracht te kunnen leveren.

Het voordeel van een accu bosmaaier is dat deze een stuk stiller is en hiermee ideaal voor een geluidsgevoelige omgeving. Daarbij zijn deze modellen een stuk compacter. Bij een elektrische bosmaaier weet je zeker dat je altijd toevoer en aandrijving heeft. Wel moet je beschikken over een stopcontact in de buurt waar het snoer heen kan.

Voordelen van een elektrische variant of één op accu zijn:

+    Compacte modellen

+    Stil in gebruik

+    Altijd stroomtoevoer

Maaien met mes of staaldraad

Naast de diverse aandrijvingen kun je ook kiezen uit verschillend snijgarnituur van het apparaat. Zo is een maaier met mes of maaiblad geschikt om jong een houtachtige beplanting mee te verwijderen. Daarentegen is een bosmaaier met staaldraad perfect voor het maaien van hoge grassen en onkruid.

Het staaldraad slijt een stuk sneller dan een mes of maaiblad. Gelukkig zijn beide snijgarnituren eenvoudig te vervangen. Je vindt dan ook nieuw staaldraad en messen onder bosmaaier accessoires. Voor alle soorten (tuin)gereedschap en accessoires zit je namelijk goed bij Houkema Tools!

Ergonomisch werken met een variant op wielen

Ga je regelmatig met dit gereedschap aan de slag? Dan is het aan te raden om een bosmaaier op wielen of een rug-gedragen variant te kopen. Hiermee kun je verantwoord en ergonomisch werken, zonder extreme kracht te hoeven leveren.

Een variant op wielen is ideaal als je een regelmatige ondergrond hebt en een groot terrein moet bewerken. Dit model is ook de eerste keus onder vele professionele gebruikers. Met een variant op wielen kunnen zij urenlang werken zonder vermoeid te raken.

Een rug-gedragen variant wordt vaak toegepast bij oneffen terreinen waar de wielen niet bij kunnen. Dit wordt vaak toegepast op benzine maaiers. Doordat deze modellen al een stuk groter zijn, is het fijn om het gewicht op de rug te dragen.

De beste bosmaaiers van professionele A-merken

In ons ruime assortiment vind je de beste apparaten van professionele A-merken. Misschien geen populaire Makita bosmaaier, maar wel van het bekende Hyundai of Einhell gereedschap. Je bent bij ons altijd verzekerd van voordelige prijzen voor de beste kwaliteit.

Dan kunnen wij kunnen jouw bestelling vrijwel direct versturen. Zo kun je snel aan de slag met jouw tuin en geef je het onkruid en andere ongewenste begroeiing geen kans om verder te woekeren. Koop daarom vandaag nog jouw bosmaaier!