Gereedschapset

Filters
33 ProductenPagina 1 van 2
KWB KWB Gereedschapskoffer 80-dlg in E-case
-15%
Skandia Skandia superieur doppendoos 3/8“
-25%
Skandia Skandia torx stift-inbussleutelset
-10%
KWB KWB Gereedschapskoffer 51 delig
-18%
KWB Gereedschapskoffer 51 delig
109,99 89,99
KWB KWB Gereedschapskoffer 99 delig
-19%
KWB Gereedschapskoffer 99 delig
159,95 129,95
Silverline Silverline Vijl en rasp set 9-delig
-30%
 

Gereedschapsset bestellen?

Wij bieden diverse gereedschapssets zoals een gereedschapkoffer, gereedschapwagen, dopsleutelset, doppendoos, inbussleutel en vele andere sets. Een gereedschapset voor iedere klusser en professional is via ons verkrijgbaar. Gereedschapssets zijn vaak handig & leuk om cadeau te geven of te krijgen op verjaardagen of met Kerst! Daarnaast zijn sets perfect om je gereedschap geordend en opgeruimd te houden.
 

Gereedschapskar en gereedschapskoffer

Er zijn diverse gereedschapskarren en gereedschapskoffers te vinden in ons assortiment. Van instapmodellen tot sets voor de professional van de merken Stanley, Güde, KWB, Huvema & PLANO. Een gevulde gereedschapswagen is handig voor in de garage of loods, zodat het gereedschap verrijdbaar is naar de plek waar je aan het klussen bent én waarmee je altijd alle je handgereedschap op 1 plek hebt. Een gereedschapskoffer is daarentegen eenvoudiger op te bergen en handiger om mee te nemen naar de klus of bijvoorbeeld in huis.
 

Steeksleutels, dopsleutelsets en vele anderen

Naast de sets met allerlei verschillende tools, zijn er specifieke gereedschapsets verkrijgbaar, zoals doppensets, moersleutelsets, inbussleutels, vijlen en schroevendraaiers. Daarnaast zijn er ook diverse tangensets te vinden in ons assortiment. Met al deze verschillende sets is er dan ook voldoende keus en kan jouw handgereedschap aangevuld worden.
 
Zit jouw gewenste set of gereedschap er niet tussen? Of heb je vragen over verschillende artikelen? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact op met de klantenservice of neem eens een kijkje in ons volledige handgereedschap assortiment!
Heb jij al een keus gemaakt? Bestel dan eenvoudig de gereedschapset in onze webshop en wij zorgen dat de bestelling z.s.m. bij je thuis geleverd wordt.