Accu bouwstofzuiger

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1

Wat is een accu stofzuiger voor de bouw?

Een accu stofzuiger is dé schoonmaaktool voor op de bouwplaatsen. De accu bouwstofzuiger is speciaal ontworpen om kleine en middel groot bouwafval op te kunnen zuigen zonder problemen. Afval zoals houtsnippers en afgebroken stukjes metaal is geen enkel probleem.

De stofzuiger op accu heeft onder meer een speciaal reservoir die, evenals de slang, bestendig is tegen harde en scherpe stukken. Daarnaast is er een reservoir ontworpen die vochtbestendig is. Hierdoor is de stofzuiger zowel binnen als buiten te gebruiken en ook voor alle soorten bouwplaatsen.

Een nat/droog zuiger op accu

Alle stofzuigers op accu bij HoukemaTools zijn nat droog zuigers. Dit houdt in dat ze beschikken over een speciaal reservoir die geschikt is voor zowel droogafval als voor nat afval en vocht.

Waar normale stofzuigers snel kapot gaan wanneer je vocht mee zuigt gebeurt dat hier dus niet. Dit is op veel bouwlocaties een noodzakelijk goed. Aangezien er vaak buiten wordt gewerkt. Ook kan het voorkomen dat er een lek in een leiding is. Dit alles is geen enkel probleem voor de nat/droogstofzuiger op accu.

Stofzuigers op accu en fijnstof

Op bijna alle bouwplaatsen komt wel eens tot zeer vaak fijnstof voor. Normale stofzuigers zijn over het algemeen hier niet tegen bestand. Wat resulteert in fijnstof wat in de motor terecht komt. Wanneer dit in de motor terecht komt gaat deze veel sneller kapot. Waardoor er of een nieuwe moet komen of er zijn hoge reparatiekosten.

Bij een bouw stofzuiger op accu is fijnstof geen probleem. Daarnaast is het ook van groot belang dat fijnstof vroegtijdig wordt opgezogen. Fijnstof is namelijk een substantieel probleem voor je gezondheid wanneer je het te vaak en te veel inademt. Dus voorkom long- en ademhalingsproblemen en koop een accu stofzuiger!

Accu voltages

Helaas gaan ook de accu’s van een stofzuiger op een gegeven moment leeg. Gelukkig zijn daarvoor de snelladers in het leven geroepen. Snelladers laden, zoals de naam al zegt, de accu veel sneller op dan voorheen. In sommige gevallen is een accu alweer bijna volledig opgeladen in 20 à 30 minuten.

Bij HoukemaTools vind je een accu stofzuiger op 36 Volt maar de meeste hebben 18 Volt. Beide voltages leveren veel vermogen. Uiteraard is de stofzuiger met een 36 volt accu net wat meer vermogen. Maar let er ook op dat de accu met meer volt ook net wat langer nodig heeft om weer op te laden.

Wat zijn de voordelen van een accu bouwstofzuiger

Een accu bouwstofzuiger biedt een hoop voordelen ten opzichte van niet bouw model. Maar ook ten opzichte van eentje met snoer. Hieronder hebben wij een aantal van die voordelen nog eens op een rijtje gezet:

  • Accu, hierdoor is de bouwstofzuiger overal en altijd te gebruiken. Je bent nooit meer afhankelijk van netstroom wat al dan niet beschikbaar is.
  • Geen gevaarlijke snoeren meer. Een bouwplaats kan soms vol liggen met allerlei snoeren wat gevaarlijke situaties kan veroorzaken. Door accu gereedschap te gebruiken voorkom je dit probleem.
  • Zowel nat als droogzuiger. Vocht wat opgezogen moet worden? Geen probleem met de accu stofzuiger.
  • Geen fijnstof meer. Door alles weg te zuigen voorkom je dat er veel fijnstof aanwezig is op de bouwplaats. Dit is beter voor de apparatuur en belangrijker nog voor je gezondheid.

Dus wanneer je op zoek bent naar de juist stofzuiger met een accu voor op de bouw dan kom je uit bij HoukemaTools!

De beste accu stofzuiger haal je bij HoukemaTools

Een accu stofzuiger van de hoogste kwaliteit koop je bij HoukemaTools. Wij zijn al jaren de offline én online specialist op het gebied van accu gereedschap. Door deze jaren aan ervaring hebben wij een assortiment weten samen te stellen met alleen maar kwaliteitsproducten.

Weet je al of het en een Einhell of een Stanley wordt? En ook al welk model de beste keuze is? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog een nieuwe accu stofzuiger!