Tuin

Filters
706 ProductenPagina 1 van 30
Hyundai Hyundai Accu Drukspuit 20 Liter
-27%
Hyundai Accu Drukspuit 20 Liter
149,95 109,95
Güde Güde Graskantensnijder GRKS 1400
-18%
Hyundai Hyundai Bosmaaier benzine 43cc - 2-TAKT
-28% 149
Güde Güde vlakzuigpomp GFS 401 S
-17%
Güde vlakzuigpomp GFS 401 S
89,95 74,95
Güde Güde GH 80-150 Handboor 3in1
-20%
Güde GH 80-150 Handboor 3in1
59,99 47,95
Hyundai Hyundai Strooiwagen 25Liter
-24%
Hyundai Strooiwagen 25Liter
129,95 99,00
Güde Güde GEGF 1540.1 Elektrisch Grondfrees
-21%
Powerplus PowerPlus Hogedrukreiniger 3100W
-25%
PowerPlus Hogedrukreiniger 3100W
449,00 334,95
Güde Güde Zuigslang 7m1 Messing 1"
-22%
Güde Zuigslang 7m1 Messing 1"
44,99 34,99
Güde Güde GH 2501 Elektrische tuinhakselaar
-20%
Güde Güde GF604 Benzine grondfrees 4,2 PK
-22%

Een mooie tuin is niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar voor diegenen met een tuin hebben wij volop tuingereedschap, van kettingzaag tot heggenschaar. Ook vindt u bij HoukemaTools veel keus in besproeiing: van dompelpomp, tuinpomp tot een tuinslanghaspel. Bestel vandaag nog om morgen aan het werk te kunnen!

Tuingereedschap

Tuingereedschap omvat al het gereedschap dat bruikbaar is in de tuin. De producten in deze groep zijn onder andere grasmaaiers, bladblazers, trimmers en waterpompen! Daarmee bent u in staat om de tuin netjes en overzichtelijk te houden.

Verschillende soorten tuingereedschap

Aangezien er heel erg veel verschillende soorten tuingereedschap zijn, hebben wij het opgesplitst in verschillende categorieën. Denk bijvoorbeeld aan accu robotmaaiers, grasmaaiers, hakselaars en houtbewerking. HoukemaTools heeft altijd een passend stuk gereedschap voor iedere klus in de tuin. Daarnaast beschikken we over de producten van de beste merken zoals Gardena, Hyundai, Güde en Black & Decker. Naast het tuingereedschap bieden wij ook tuingereedschap accessoires aan.

Terrasverwarming

Een terrasverwarmer zorgt ervoor dat u op koudere dagen van een aangename temperatuur geniet in uw tuin of op uw balkon. Een elektrische terrasverwarmer verwarmt de buitenruimte op snelle, maar ook zeker efficiënte manier. Het assortiment van HoukemaTools bestaat uit terrasverwarmers die u eenvoudig verplaatst. Ook bieden wij hangende terrasverwarmers aan die u bevestigt aan de muur of aan het plafond.

Waterpomp

Ook voor een waterpomp bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Onze waterpompen zijn goedkoper dan in het tuincentrum, terwijl de kwaliteit minstens zo goed is! Het assortiment van HoukemaTools bestaat uit diverse merken en soorten. Zo hebben wij onder andere dompelpompen, hydrofoorpompen, motorpompen en tuinpompen. Naast waterpompen bestaat ons assortiment uit nog veel meer tuinbenodigdheden en pompaccessoires die u nodig heeft om de tuin groen te houden.

Barbecue

BBQ’s zijn al jaren erg populair en een must have voor iedereen die houdt van gezellig buiten zijn. Op HoukemaTools.nl staan alle soorten BBQ’s, van houtskool BBQ’s tot gasbarbecues. Het aanbod aan barbeques is gigantisch bij HoukemaTools. Twijfelt u over het soort barbeque dat bij u past? Wilt u voornamelijk voor de gezelligheid een barbeque kopen? Dan is de traditionele houtskoolbarbeque iets voor u! Gaat u liever voor eenvoud? Dan is een gasbarbecue dé perfecte match. Het enige wat u hoeft te doen, is de fles aansluiten.

Gasbarbecue

Een gasbarbecue biedt grote voordelen. Eén van de voordelen is dat de barbeque binnen enkele minuten gebruiksklaar is na het ontsteken van de vlam. Door op gas te barbequeen, heeft u geen last van viezigheid, zoals het barbecueën op kolen met zich meebrengt. De gasbarbecue is daarnaast ook eenvoudig te reinigen. De andere reden dat veel mensen besluiten om een gasbarbecue aan te schaffen, is de prijs. Een gas BBQ is in verhouding goedkoper dan een houtskool BBQ. De aanschafprijs ligt over het algemeen wel iets hoger, maar uiteindelijk bespaart u, door de lagere kosten van  het verbruik van aanmaakmiddelen en kolen of briketten. 

Houtskoolbarbecue

De houtskool BBQ biedt de meest traditionele vorm van barbecueën met houtskool of briketten. Een houtskoolbarbecue is er in diverse varianten. Denk bijvoorbeeld aan verschillende groottes en met of zonder een deksel. De houtskoolbarbecues van HoukemaTools zijn geschikt voor in de tuin, maar ook voor in het park of op de camping. Wanneer u specifiek aan het zoeken bent naar een houtskoolbarbeque, dan hebben wij genoeg keuze, zodat u snel weer kan barbecueën.

Klimaatbeheersing

Is het huis of kantoor te warm, te vochtig of te droog? Dan is het klimaat daar niet optimaal geregeld. HoukemaTools heeft producten in het assortiment die bijdragen aan het verbeteren van de klimaatbeheersing in huis en in een kantoorruimte. Zo komt u in een ruimte met schone lucht, een aangename temperatuur en ideale luchtvochtigheid. Dat is wel zo prettig, toch?

Mobiele airco

Mobiele airco kopen? Een mobiele airconditioner kunt u eenvoudig in uw kamer of kantoor plaatsen, zonder dat er een installatie nodig is. Handig hè! Een mobiele airco is voorzien van een slang die u door een raam of deur naar buiten moet geleiden. Zoals we net al aangaven, is er geen installatie vereist voor een mobiele airco. Een mobiele airco is gemakkelijk te verplaatsen en kan binnen één minuut aangesloten worden om te koelen! U hoeft alleen maar een stekker in het stopcontact te steken en de juiste temperatuur in te stellen. Vervolgens kunt u de afvoerslang uit uw raam of deur laten hangen en u kunt genieten van een verkoelde ruimte. Werkt u overdag thuis in de woonkamer en slaapt u in de slaapkamer? Geen probleem, een mobiele airco is eenvoudig te verplaatsen.