Kettingzaag

Filters
48 ProductenPagina 1 van 2
Einhell Gereedschap Einhell Accu Kettingzaag GE-LC 18/25 Li Solo
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell FORTEXXA 18/30 Li Solo Accu Kettingzaag
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell Accu Kettingzaag GE-LC 36/35 Li Solo
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Stanley Stanley FatMax V20 18V 30CM Kettingzaag KIT
t/m 04-07 Cashback € 30
Güde Güde Accu kettingzaag KS 18-401-30
-17%
Stanley Stanley FatMax V20 18V 20CM Kettingzaag op steel KIT
t/m 04-07 Cashback € 30
Stanley Stanley FatMax V20 18V 20CM Kettingzaag op Steel - SOLO
t/m 04-07 Cashback € 20
Einhell Gereedschap Einhell GE-HC 18 Li T SOLO Accu Tuin-Multitool
GRATIS-STARTERKIT-4Ah

Met een kettingzaag kun je bomen vellen, struiken uit dunnen en andere snoeiwerkzaamheden. Wij leveren kwaliteit kettingzagen van verschillende merken zoals  Einhell  en Güde. In ons assortiment bieden we meerdere kettingzagen in verschillende prijsklassen. Bestel hier uw kettingzaag en wij zorgen dat deze snel wordt geleverd. 

Wat kun je met een kettingzaag

De kettingzaag is de sterkste in zijn soort om snel en eenvoudig  bomen, heggen en taken te zagen. Met de kettingzaag kun je eveneens snoei werkzaamheden mee verrichten, wanneer het snoeien met een lichtere machine kan adviseren wij een heggenschaar te gaan gebruiken.

Reserve ketting & kettingzaagslijper

Naast kettingzagen hebben wij ook reserve kettingen & kettingzaagslijpers. De ketting van de kettingzaag dient ten allen tijde scherp te zijn, dit is belangrijk voor een langere levensduur van de zaag, maar voor uw eigen veiligheid. Kettingen die stomp zijn, kunnen veel sneller vastlopen en daardoor terugslaan. Wanneer je toe bent aan een nieuwe zaagketting dan kunt u ze bij ons eenvoudig bestellen. Ook kunnen kettingen geslepen worden, dit kan met een kettingzaagslijper, deze hebben wij in verschillende uitvoeringen. Klein en compact, kettingzaagslijper op accu of een met een kantelbare kop voor het slijpen aan 2 zijdes. Met een scherpe ketting op de kettingzaag kan de klus beter geklaard worden!

Verschillende kettingzagen

Wij hebben verschillende soorten kettingzagen. Elektrische kettingzagenbenzine kettingzagen maar ook accu-kettingzagen verkopen wij. De benzine kettingzagen zijn vaak het krachtigst in zijn soort, maar ook zijn er sterke ontwikkelingen op het gebied van Accu-kettingzagen. Erg handig op plekken waar geen stroom is. Mocht je advies nodig hebben voor welke kettingzaag voor jou het meeste geschikt is, neem dan met ons contact op en wij helpen je graag.

Onderhoud Kettingzaag

Een kettingzaag heeft ook onderhoud nodig. De ketting dient scherp te zijn en altijd goed gespannen. Ook moeten alle soorten kettingzagen regelmatig gevuld worden met kettingzaagolie Kettingzaag olie zorgt voor een goede smering van de ketting, de tandwielen en smering van het zwaard. Voor de benzine aangedreven kettingzagen is het verstandig om een degelijke 2-takt brandstof te gebruiken. De akylaat die in deze brandstof zit, is een onderhoudsmonteur voor je kettingzaag.

Bestel je kettingzaag bij HoukemaTools

Bestel bij ons online de gewenste kettingzaag en wij zorgen dat deze snel en vakkundig wordt bezorgd op het door u aangeven adres. Vergeet niet kettingzaagolie mee te bestellen, een kettingzaag moet goed gemeerd worden om lang plezier te hebben van je kettingzaag.