Accu gereedschap

Filters
354 ProductenPagina 1 van 15
Einhell Gereedschap Einhell  FIXETTO 18/50 N - Solo - Nageltacker
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Stanley Stanley Accu Steelstofzuiger - KIT-  SFMCVS001D1
t/m 04-07 Cashback € 30
Einhell Gereedschap Einhell TE-SW 18/610 Li-Solo accu veegmachine
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Güde Güde Accu tuinpomp GP 18-401-30
-21%
Güde Accu tuinpomp GP 18-401-30
189,95 149,95
Güde Güde Accu Grasmaaier 430/40-8 KIT 43cm
-20%
Stanley Stanley SFMCE600B Accu Kitspuit V20
t/m 04-07 Cashback € 15
Einhell Gereedschap Einhell AGILLO 36/255 Accu Bosmaaier
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell Picobella Terrasreiniger Solo
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Güde Güde Accu drukspuit SG 18-201-23 R
-11%
Einhell Gereedschap Einhell FREELEXO BL Solo, Robotmaaier, Power X-Change
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell GE-HM 18/38 Li-Solo Accu Kooimesmaaier
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell AQUINNA Accu Tuinpomp
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Stanley Stanley FatMax Compressor V20 18V - SFMCE520B
-8% t/m 04-07 Cashback € 20
Stanley Stanley SFMCW221D1S-XJ Schuurmachine 18V KIT - Brushless
t/m 04-07 Cashback € 20
Stanley Stanley SFMCN616B - SOLO Accu-tacker V20
t/m 04-07 Cashback € 30

Wat voor accu gereedschap is er

Accu gereedschap zorgt ervoor dat jij nooit meer zonder gereedschap zit. Het grootste voordeel is namelijk dat het draadloos is. Hierdoor ben je nooit meer afhankelijk van beschikbaar netstroom. Met een opgeladen accu heb je namelijk altijd stroom bij je!

Om ervoor te zorgen dat je voor alle klussen het juiste gereedschap hebt, zijn van bijna alle soorten elektrisch gereedschap, wel varianten op accu gemaakt. Wil je geen gedoe met incomplete sets? Dan is voor jou de accu gereedschapset in het leven geroepen. Deze sets zijn zo samengesteld dat jij voor jouw klussen in één keer alle tools hebt.

Toch liever zelf je beginnen met en set samenstellen? Dan is een accu boormachine een goede start. Daarnaast zijn en nog veel meer soorten die jouw set compleet kunnen maken, afhankelijk van de klussen. Lees hieronder wat accu gereedschap nog meer kan bieden en waar je op moet letten.

Een accu machine voor al jouw klussen

Dankzij duurzame lithiumbatterijen leveren een accu machine zijn eigen stroom. Hierdoor wordt je niet meer beperkt tijdens het klussen door lastige hoeken of afgelegen plekken. Door de accu heb je volledige bewegingsvrijheid.

Daarnaast zijn accu machines voor een werkplaats wel zo veilig en plezierig. Het zorgt er namelijk voor dat er niet overal draden rondslingeren. Maar ook wanneer je onderweg bent als monteur is dit gereedschap ideaal om het werk uit te voeren.

Bij ons vindt u hoogwaardige kwaliteit apparaten van de beste merken. De accu’s hebben een hoog vermogen, waardoor je die tijdrovende klus snel uitvoert. Of het nou om zagen, boren, slijpen of iets anders gaat wij hebben het. Door de accu kost het je bijna geen moeite en je kan het altijd gebruiken.

Gereedschap accu aangedreven komt altijd van pas

Bij HoukemaTools vind je een uitstekend assortiment aan 18V en 36V gereedschappen van toonaangevende merken als: Einhell, Black & Decker, Stanley, Gardena, Hikoki, Hyundai en Scheppach. Aangezien sommige accu’s onderling uitwisselbaar zijn, kan je bij de aanschaf van uw gereedschap veel geld besparen.

Zo kan je ervoor kiezen om losse apparaten te bestellen of je stelt je eigen set samen. Dit is bijvoorbeeld ideaal als je al een draadloze set hebt met voldoende accu’s. Hierdoor betaal je niet voor extra’s bij je gereedschap, accu aangedreven, die je niet nodig hebt.

Het accu handgereedschap en bijbehorende accessoires worden niet allen standaard in koffer geleverd. HoukemaTools heeft daarom ook een uitgebreid assortiment met gereedschapskoffers, gereedschapswagens en tassen.

 

Waar moet je op letten bij de accu

Om ervoor te zorgen dat het gereedschap precies biedt wat je ervan verwacht is het belangrijk om te kijken naar de batterijspanning. De accu grootte en spanning geven namelijk het vermogen aan.

De 18V accu’s worden verreweg het meeste gebruikt. Accu tools bieden de kracht en flexibiliteit om meer gedaan te krijgen in minder tijd. Let er wel goed op dat je een accu gebruikt met het juiste vermogen. Wanneer je een accu gebruikt met een te laag voltage voor het gereedschap dan levert deze geen optimale prestatie.

De voordelen van gereedschap op accu op een rijtje

Het grootste voordeel van draadloos gereedschap is dat het te gebruiken is zonder externe stroomvoorziening. Hierdoor is het ideaal voor op de bouwplaats of klussen rondom het huis. Welke machines u nodig heeft, hangt af van de klus waar u aan gaat werken. Lees hieronder nog eens de voordelen van gereedschap op accu:

  • Altijd en overal inzetbaar doordat je niet meer afhankelijk bent van beschikbaar netstroom.
  • Minder gewicht, over het algemeen zijn de apparaten kleiner dan de varianten met netstroom. Hierdoor zijn ze makkelijker in te zetten op lastige plekken.
  • Hoog vermogen, tegenwoordig levert gereedschap op accu evenveel vermogen.
  • Nooit meer lang zonder stroom. Wanneer je twee accu’s hebt en één snellader dan is de ene accu alweer opgeladen voordat de andere op is.

Al met al bieden accu’s extra gebruiksgemak zonder dat je er wat voor inlevert.

Het beste accu gereedschap haal je bij HoukemaTools

Wanneer je opzoek bent naar het beste accu gereedschap dan kom je uit bij HoukemaTools. Bij ons vind je een gevarieerd aanbod van accu reciprozagen tot aan accu schuurmachines en van het merk Einhell tot aan Stanley.

Heb je vragen? Ons gespecialiseerde personeel kan jou alles vertellen wat je moet weten. Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op!

Is de keuze inmiddels gemaakt en wil je lekker aan de slag? Wacht dan niet langer met accu gereedschap kopen!