IJzerwaren

Filters
532 ProductenPagina 1 van 23

 

Ijzerwaren bij HoukemaTools

Naast het grote assortiment met gereedschappen hebben wij ook een groot assortiment ijzerwaren. Dit zodat wij voor jouw klus altijd de juiste benodigdheden kunnen leveren. Denk bijvoorbeeld aan schroeven, spijkers of hoekijzers.

Hang- en Sluitwerk & Beveiliging

HoukemaTools heeft de materialen om jouw huis te voorzien van een degelijke beveiliging bestaand uit goed hang- en sluitwerk. Ons assortiment kent een uitgebreide categorie met cilinders, veiligheidssloten en profielcilinders, met o.a. het SKG keurmerk. Ook het buitenshuis opbergen van sleutels kan op een beveiligde manier, namelijk door middel van een sleutelkluis

Bevestigingsmaterialen

Ook het assortiment bevestigingsmaterialen kent vele artikelen. Pluggen en verankeringen zijn verkrijgbaar voor het monteren van items aan de muur, waarna er bijvoorbeeld door middel van plankdragers of hangers iets opgehangen kan worden.

Het lijkt soms een beetje vreemd, maar tape valt doorgaans ook onder de ijzerwaren. HoukemaTools heeft ook hier een breed assortiment met grijze tape, ookwel duct tape genoemd, bevestigingstape, verpakkingstape, klussentape, aluminiumtape en dubbelzijdige tape. 

Niet alleen tape is een vreemde eend in de bijt, ook het vilt voor onder de stoelen en tafels ter bescherming van de vloer valt onder de ijzerwaren categorie. Vilt, geluidsdempers en deurstoppen zijn in allerlei maten en kleuren verkrijgbaar bij HoukemaTools.nl. 

Schroeven, Bouten en Moeren

Bij vrijwel iedere klus wordt er gebruik gemaakt van schroeven, boutjes of moertjes voor het vastzetten van allerlei materialen. Wij hebben allerlei diverse schroeven voor alle houtsoorten, en dit ook nog in verschillende afmetingen!

De bouten worden vaak in combinatie gebruikt met moeren en ringen voor het vastzetten of klemmen van diverse materialen. Het is altijd handig om de meest gangbare maten thuis op voorraad te hebben, vooral tijdens een verbouwing.

Natuurlijk zijn er nog veel meer ijzerwaren! Kun jij de juiste ijzerwaren niet vinden op onze website of heb je hulp of advies nodig? Neem gerust contact op met de experts van onze klantenservice, zij kunnen advies op maat geven.