Elektrische kachel & gaskachel

Filters
41 ProductenPagina 1 van 2
Güde Güde Olieradiator OR 2000-9 (2000W)
-28%71
Güde Güde Heteluchtkanon GGH 10 L - 10kW
-17%
Güde Güde Heteluchtkanon GGH 10 INOX - 10kW
-23%
Güde Güde Heteluchtkanon GGH 30 R - 30kW
-10%
Eurom Eurom RAD 2000 oliegevulde radiator
-13%77
Eurom Eurom RAD 500 oliegevulde radiator
-20%
Eurom EUROM Safe-t-Fanheater 2000
-14%
EUROM Safe-t-Fanheater 2000
21,95 18,95

Welke kachel of verwarming past in een werkplaats of kantoorruimte? 

De koude periode komt er weer aan. Om toch door te kunnen klussen in de werkplaats of uw kantoor te verwarmen is een kachel of verwarming essentieel. Houkematools bied een ruim assortiment verwarmingen en kachels aan in verschillende formaten. 

Het belangrijkste te weten bij het kopen van een kachel is de ruimte wat verwarmd moet worden. Hoe meer kubieke meter de ruimte is hoe groter de kachel moet zijn om de ruimte te verwarmen. Ook moet is het belangrijk of het een binnen of buiten ruimte is. 

Werkplaatskachel

Wilt u uw werkplaats continu verwarmen met een klein budget en heeft deze ruimte een afmeting van maximaal 40m2 (115m3). Dan is een werkplaats kachel met vermogen van 3000Watt de ideale werkplaats kachel. Een elektrische werkplaatskachel beschikt over meerdere standen en thermostaat, hiermee kan een gewenste temperatuur behouden worden. Tevens hebben elektrische kachels een koude ventilator stand en is dus heel goed te gebruiken voor ventilatie in de zomerperiode. Overzicht elektrische kachels.

Heeft u een ruimte die u snel voor een korte tijd wil verwarmen? Dan is een hete-luchtkanon de juiste verwarming. Natuurlijk zijn de verwarmingen in verschillende groottes te verkrijgen. Dit hangt af van de te verwarmen ruimte. Hoe groter de ruimte hoe meer Kilowatt de verwarming moet kunnen leveren. Daarnaast zijn al onze hete-luchtkanonnen zijn uitgevoerd in gas of diesel. Het is wel zeer belangrijk goed te ventileren bij gebruik van hete-luchtkanonnen.

Binnen verwarmen

Voor een ideale binnenverwarming hebben wij meerdere modellen en keuzes op voorraad. In goed geïsoleerde ruimtes zijn meerdere modellen mogelijk. Een oliegevulde radiator is daarbij een slimme keuze.
De vinnen van de radiotor zijn gevuld met olie en zorgt voor een snelle en geleidelijke verwarming. Doordat de olie lang op temperatuur blijft nadat de kachel een gewenste temperatuur bereikt heeft, zijn deze type kachels zuiniger als een elektrische kachel. Een oliegevulde radiator geeft nog lang nawarmte nadat de thermostaat de kachel uitschakelt. Naast oliegevulde radiatoren heb je ook wandverwarmingen, handig als je niet de ruimte hebt om een kachel op de vloer te plaatsen. Wandverwarmingen hebben wij in diverse modellen. Volledig te bedienen met afstandbediening en geschikt voor zowel in huis als in badkamers en andere sanitaire ruimtes.

Diverse merken kachels

Wij leveren kachels van diverse merken als; Güde, Hyundai en Eurom. Tevens zijn wij altijd bezig met het zoeken naar andere topmerken met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.
Onze kachels zijn geschikt voor dagelijks gebruik

Buitenverwarming/Terras kachels

Naast diverse binnenverwarming levert HoukemaTools ook buitenverwarming. Wij hebben diverse modellen als party-tent heathers, terrasverwarmer op gas of een wandheather. Zo is er voor vele verschillende ruimtes altijd een oplossing en kun je nog net even wat langer buiten blijven genieten terwijl een buitenverwarmingen je omgeving verwarmt. Er zijn diverse soorten op de markt, het is belangrijk om te weten wat je wilt verwarmen en hoe groot de ruimte is en waar de heather geplaatst wordt.
Zie ons overzicht terrasverwarmers