Zaagbladen voor zaagmachines

Filters
107 ProductenPagina 1 van 5

Zaagbladen voor diverse zaagmachines bij HoukemaTools!

Zaagbladen zijn in verschillende types verkrijgbaar. Zo zijn er cirkelzaagbladen verkrijgbaar van 89 tot 450mm. De cirkelzaagbladen zijn niet alleen voor alleen handcirkelzagen, maar ook voor de afkortzaag of zaagtafel. Voor iedere klus zijn er verschillende zaagbladen te krijgen. Bij cirkelzaagbladen is het van belang dat het asgat van het zaagblad exact overeenkomt met de as van uw zaagmachine. Wanneer het asgat van het zaagblad groter is dan de as van de machine, kan gebruik gemaakt worden van een reduceerring. Hiermee kan het asgat verkleind worden tot de juiste maat. Ook de vertanding van het zaagblad is belangrijk, zaagbladen van 20 tot 100 tands zijn verkrijgbaar bij HoukemaTools, zodat er voor iedere klus de juiste zaagbladen beschikbaar zijn!

Daarnaast zijn er diverse maten lintzaagbladen en zaaglinten verkrijgbaar. De dikte van deze bladen verschillen, met dunnere zaaglinten kan namelijk eenvoudiger bochten worden gezaagd met jouw lintzaag. Dit geldt tevens ook voor de figuurzaagjes. De juiste vertanding voor het materiaal wat je wil zagen is een must voor een mooie zaagsnede.

De zaagbladen voor de decoupeerzaag kent 2 verschillende aansluitingen. De meest gebruikte aansluiting is de T-schacht zaagbladen, maar decoupeerzaagbladen zijn ook verkrijgbaar met een U-schacht, beide in verschillende types. Groffe zaagbladen zijn o.a. voor het zagen van MDF en spaanplaat, terwijl fijne zaagbladen voor het zagen van kunststof en metalen.

Ook voor reciprozagen of alles-zagen werkt dit hetzelfde qua vertanding. Reciprozaagbladen slijten vaak harder dan decoupeerzaagbladen, omdat deze vaak voor allerlei verschillende klussen gebruikt worden. Al onze reciprozaagbladen zijn zichtbaar door hier te klikken.

HoukemaTools biedt dus een ruim assortiment aan zaagbladen en merken, waaronder DeWalt, KWB, Güde, Silverline & Stanley. Kun jij het zaagblad die je zoekt niet vinden? Of twijfel je of het zaagblad past op je machine? Neem dan gerust contact op met onze experts!