Accu veegmachine

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Einhell Gereedschap Einhell TE-SW 18/610 Li-Solo accu veegmachine
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell GE-ST 36/40 Li E BL Solo - Sneeuwfrees
GRATIS-STARTERKIT-4Ah

Een accu veegmachine voor buiten maakt de tegels weer echt schoon

Een accu veegmachine voor buiten zorgt ervoor dat jij weer kan genieten van jouw betegelde delen rond het huis. Want tegels met daarop een laag met vuil kan de pret flink drukken. Door een accu veegmachine in huis te nemen ben je daar veel eenvoudiger van af.

Een veegmachine kan namelijk zeer snel al het blad weghalen en ook tegelijkertijd opbergen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld bladblazers. Daarmee verplaats je het probleem in plaats van het echt op te lossen.

Daarnaast kan een veegmachine op accu ook ander kleiner vuil zoals steentjes en kleine brokstukjes eenvoudig opruimen. Maar ook grote stukken vuil zoals bekers en ander plastic wat op je oprit kan waaien is geen probleem!

Met een veegmachine accu veeg je tot wel 1800 m²

Om jou van zoveel mogelijk comfort te voorzien is de veegmachine accu ook van topkwaliteit. Doordat deze het lang uithoudt kan je tot wel 1800m² schoonvegen voordat de accu vervangen of opgeladen moet worden. Dat is meer dan een kwart voetbalveld!

Doordat de veegmachines tegenwoordig ergonomisch en met wielen worden ontworpen kun je grote oppervlaktes behandelen zonder moe te worden. Helemaal als je het vergelijkt met een alternatief zoals handmatige vegen.

Wel kan het zijn dat je tussendoor een kleine stop moet maken. De meeste accu veegmachines zijn namelijk voorzien van een opvangreservoir van rond de 20 liter. Maar niet gevreesd dat is minder snel vol dan je denkt!

Een veegmachine op accu kopen doe je bij HoukemaTools

Wanneer je op zoek bent naar accu gereedschap dan ben je bij HoukemaTools bij de expert beland. Wij verkopen uitsluitend de beste kwaliteit gereedschap op accu. Dat geldt uiteraard ook voor onze veegmachines op accu. Die je hier ook nog eens voor de best mogelijke prijs aanschaft!

Als toevoeging op de veegmachine hebben wij ook nog een hoop andere soorten accu tuingereedschap. Kies je voor een Einhell product voor in de tuin dan ben je met één soort accu klaar voor al het gereedschap! Alle accu’s van Einhell zijn namelijk universeel.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je nog eens met een expert praten wat over wat de beste keuze is? Neem dan gerust per mail of telefonisch contact op met onze klantenservice! Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze. Is de keuze al gemaakt? Wacht dan niet langer met een accu veegmachine kopen!