Stofzuiger accessoires

Filters
24 ProductenPagina 1 van 1

Accessoires voor je nat-/ droogzuigers & aszuigers?

Bouwstofzuigers, steelstofzuigers, aszuigers en zelfs afzuiginstallaties kennen verschillende accessoires. HoukemaTools biedt een compleet assortiment stoffilters, mondstukken, slangen en stofzuigerzakken aan, voor iedere toepassing. 

Zo zijn er stofzuigerzakken te krijgen in 10 Liter voor de kleinere nat- en droogzuiger, zoals de Einhell TE-VC 18/10 Li. De stofzakken van 20L, 25L, 30L en zelfs 40L zijn toepasbaar op allerlei accu- en elektrische bouwstofzuigers. Met een stofzak in de bouwstofzuiger kan natuurlijk geen water opgezogen worden, maar bij droog gebruik zorgt de stofzak voor een betere opslag van stof, met als resultaat: een schone tank.

De fijnstof & plooifilters zijn meestal specifiek ontworpen voor bepaalde types nat- en droogzuigers en aszuigers. De filters kunnen af en toe schoongeblazen worden, zodat deze een langere levensduur hebben. Toch zouden de filters na verloop van tijd een keer vervangen moeten worden om de zuigkracht en stoffiltering van de stofzuiger te behouden.

Naast de filters en stofzakken, heeft onder andere Einhell ook universele mondstukken en verlengslangen. Voor iedere klus zijn accessoires verkrijgbaar. Heb je vragen of ben je benieuwd of de accessoires op uw stofzuiger passen? Of zit jouw accessoire er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail en onze experts zullen deze binnen 24 uur beantwoorden!