Accu gipsschroefmachine

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

Waarom kiezen voor een accu gipsschroefmachine

Een accu gipsschroefmachine is dé tool om gipsplaten en andere fragielere platen mee te bevestigen. Het is bij gips extra belangrijk om te beschikken over de juiste gereedschap omdat het een zeer bros en breekbaar materiaal is.  

Een accu gipsschroefmachine kan zo ingesteld worden dat het perfect werkt voor gipsplaten. Wanneer gipsplaten gemonteerd moeten worden is het namelijk belangrijk dat op alle punten de schroeven op exact dezelfde diepte geplaatst worden. De schroeven moeten daarbij diep genoeg de muur in terwijl het ook weer niet te diep het gipsmateriaal in mag. Omdat dit anders kan breken.

Doordat dit eenvoudig ingesteld kan worden weet je zeker dat de platen goed vastzitten zonder iets te beschadigen. Daarnaast werkt het ook nog eens een stuk sneller ten opzichte van het handmatig doen.

Een gipsplaat schroefmachine kopen doe je bij HoukemaTools

Een accu gipsschroefmachine kopen doe je het voordeligst bij HoukemaTools. Wij verkopen veel accu gereedschap van het merk Einhell. Ook voor andere accuboormachines ben je bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij hebben voor bijna alle verschillende klussen de gespecialiseerde boormachine op voorraad.

Heb je nog vragen over bepaald gereedschap of hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem dan gerust per mail of telefonisch contact met ons op. Onze klantenservice helpt jou graag met alle vraagstukken!

Is de keuze al gemaakt wacht dan niet langer en ga over op het kopen van een accu gipsschroefmachine.