Terug

Accu lijmpistool (2)

Een accu lijmpistool is de oplossing als je snel en eenvoudig objecten of materialen aan elkaar vast wilt maken. Door de nauwkeurige dosering van het lijmpistool op accu kan heel precies gewerkt worden. Bestel nu een lijmpistool accu opgewarmd.

Filters

Accu lijmpistool

Eenvoudig lijmen met een accu lijmpistool: Hoe werkt dat?

Een accu lijmpistool kun je heel snel en zonder moeite materialen aan elkaar te bevestigen. Het heeft de vorm van een soort pistool met een handvat, een trekker en een loop. Aan de achterkant van dit product zit het lijmpatroon. Dit is een soort buisje die bestaat uit smeltlijm. Elke keer dat er lijm aan een materiaal wordt aangebracht, zakt het lijmpatroon steeds een stukje verder in het pistool.

Het lijmpistool op accu zorgt ervoor dat de lijm opwarmt en vloeibaar wordt. Wanneer de lijm op de materialen komt, stolt het terug waardoor er een lijmverbinding tot stand komt. Hierdoor kun je de objecten snel en krachtig aan elkaar verbinden.

De tool is voor diverse doeleinden geschikt en makkelijk te doseren. Doordat de lijmpatronen uit universele lijm bestaan, kunnen deze voor elk soort materiaal gebruikt worden.

Let hierop bij het gebruik van een lijmpistool accu opgewarmd

Het lijmen met een lijmpistool accu opgewarmd lijkt heel eenvoudig, maar het is wel belangrijk om op bepaalde punten te letten.

  • Weet de dossering – Niet voor elke klus of materiaal is er evenveel lijm nodig. Weet hoeveel je moet doseren voor je de producten aan elkaar plakt. Zowel te veel als te weinig lijm kan zorgen voor een slechte aanhechting.
  • Geeft het tijd – Ondanks dat de lijm snel droogt, moet het wel tijd krijgen om volledig uit te harden. Lijm moet namelijk eerst in contact komen met lucht om kracht te krijgen.

Een accu lijmpistool kopen bij HoukemaTools

Voor zowel een accu lijmpistool als bijbehorende lijmpatronen moet je zijn bij HoukemaTools. Daarnaast hebben wij ook andere soorten accugereedschap. Zo vind je in ons assortiment een accu kruimeldief om alle rommel tijdens het klussen ook weer netjes op te ruimen.

Heb je iets voor 18:00 uur besteld? Dan wordt de order dezelfde dag nog verzonden. Zo kunt u profiteren van een snelle levertijd, die ligt rond de 1 of 2 dagen. Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice door een mail te sturen naar [email protected]. Wij helpen je graag met het uitzoeken van een accu lijmpistool!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Houkematools 9 / - Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »