Accu mixer

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Einhell Gereedschap Einhell TE-MX 18 li Solo Accu Verf-en mortelmenger
GRATIS-STARTERKIT-4Ah

Een accu mixer voor het snelle mixwerk

Een accu mixer kan uitkomst bieden wanneer je snel en vaak verf of mortel moet mengen. Met de hand is dan vaak zwaar en langdurig werk. Terwijl een mengtrommel vaak weer te groot is voor de klus.

Wanneer verf of mortel gemengd wordt is het van belang dat het een geheel glad mengsel wordt. Kleine stukjes in het mengsel zijn namelijk funest voor het eindresultaat. Kleine stukjes komen namelijk als oneffenheden terug in de verf of mortel afwerking. Door gebruik te maken van een accu mixer weet je zeker dat dit goed komt.

Een mixer op accu met hoog toerental voor verschillende materialen

Een mixer op accu kan verschillende materialen mengen. Zoals we al veel benoemden is het vooral geschikt voor verf en mortel. Mortel is een extra fijne soort beton. Andere betonsoorten zijn mogelijk ook te mengen met een accu mixer maar wordt niet perse aangeraden.

Om ervoor te zorgen dat het mengsel ook echt glad wordt hebben de mixers vaak een toerental van rond de 600. Met 600 omwentelingen per minuut krijg je het mengsel snel en zonder veel moeite precies zoals het moet zijn.

Daarnaast zijn de producten van Einhell voorzien van een extra hulpstuk, de zogeheten soft-start functie. Dit zorgt ervoor dat de accumixer niet gelijk op hoge snelheid begint te draaien. De mixer zal langzamer op gang komen waardoor rondvliegende spetters voorkomen kunnen worden.

Accu mixers kopen doe je bij HoukemaTools!

Accu mixers zijn een cruciaal onderdeel voor alle bouwplaatsen waar gewerkt wordt met verf en of mortel. Het zorgt ervoor dat jij altijd voorzien bent van een goed en glad mengsel. Daarnaast zorgt accugereedschap in het algemeen ervoor dat jij altijd overal aan het werk kan. Dankzij de accu’s zijn stopcontacten op de werkplaats een overbodige luxe geworden.

Wil jij nou meer weten over de accu mixers of ander gereedschap dat wij bij HoukemaTools verkopen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag telefonisch of per mail met al jouw vraagstukken. Zo kom jij samen met ons tot de beste keuzes!

Is de keuze voor een bepaalde accu mixer al gemaakt? Wacht dan niet langer en bestel deze vandaag nog in onze webshop!