Veeg & Reinigingsmachine

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1
Einhell Gereedschap Einhell TE-SW 18/610 Li-Solo accu veegmachine
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Güde Güde Veegmachine GKM 700
-25%
Güde Veegmachine GKM 700
119,99 89,99
Einhell Gereedschap Einhell GE-ST 36/40 Li E BL Solo - Sneeuwfrees
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Scheppach Scheppach S700 Reinigingsmachine
-20%
Scheppach S700 Reinigingsmachine
149,95 119,95

Wilt u snel en eenvoudig een veegmachine online aanschaffen? Dan bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Dankzij een breed assortiment en de diverse betaalmethodes kunt u altijd eenvoudig en overal uw nieuwe veegmachine bestellen. Heeft u vragen over een specifiek product of ontvangt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Veegmachine kopen

Een veegmachine is een apparaat om grote terreinen mee schoon te vegen. De machine kan het terrein ontdoen van onder meer vuil, stof, afval, bladeren, en zand. De meeste veegmachines zijn elektrisch. Doordat een elektrische veegmachine op die manier werkt, heeft de gebruiker snel een oprit of groter terrein schoongeveegd. Er zijn bovendien verschillende soorten veegmachines; er zijn namelijk veegmachines die alleen geschikt zijn om buiten gebruikt te worden, en er zijn veegmachines die gemaakt zijn om enkel binnen gebruikt te worden. Denk bijvoorbeeld aan een loods of magazijn. Er zijn ook veegmachines die werken op benzine; dit zijn vaak de grotere veegmachines die gebruikt worden door professionele bedrijven of organisaties. In de winter zien we dat deze machines ook vaak gebruikt worden om sneeuw te verwijderen van de ijsbaan. Om sneeuw weg te krijgen, gaat men namelijk snel naar de zwaardere veegmachines die vervolgens op benzine werken. Elektrische veegmachines zijn vaak voor thuis bedoeld, met name om de oprit schoon te vegen. De elektrische veegmachines van HoukemaTools bestaan uit een roterende bezem die het afval meteen oppakt en in een opvangbak werpt. De veegmachines in ons assortiment zijn uitermate geschikt voor het opruimen van bladeren, dennennaalden, en ander groenafval.

Veegmachine buiten

Bent u er helemaal klaar mee om uw tuin iedere week te blijven vegen met de hand? Dan kan een veegmachine een goede oplossing zijn. Met een veegmachine kunt u op een efficiënte, maar ook zeker op een snelle manier, alle bladeren en vuil opvegen. De interne afvalcontainer van de veegmachine vangt vervolgens al het afval op zodat u helemaal geen gebruik hoeft te maken van een veger. Alles onder het motto: waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Door gebruik te maken van een veegmachine bespaart u enorm veel tijd en werk. Naast de mechanische veegmachines bieden wij ook veegmachines op accu aan.

Accu veegmachine

Zoals u net al even kort heeft gelezen, bieden wij ook accu veegmachines aan. Dat zijn veegmachines die werken op een accu. Bij een accu veegmachine worden de borstels aangedreven door een elektromotor op accu. Daardoor draaien de borstels voortdurend door en heeft u zelfs in hoeken en obstakels een schoon resultaat. De meeste mensen kiezen voor een accu veegmachine als er kleine tot middelgrote oppervlakken, zoals stoepen, terrassen, en schoolpleinen, geveegd moeten worden.

Waarom een accu veegmachine?

Een accu veegmachine is al snel een goede keuze. Een mechanische veegmachine is namelijk snel zwaar in gebruik en laat niet altijd een schoon resultaat achter wanneer er veel bochten op de route zitten. Doordat de borstels van een accu veegmachine voortdurend aangedreven worden, heeft u daar geen last van bij een accu veegmachine. Daarnaast maken veegmachines op accu veel minder geluid zodat u ook in een stille omgeving gebruik kan maken van een accu veegmachine. Daarnaast wegen de motoren veel minder dan een veegmachine die gebruik maakt van benzine. Over het algemeen zien we ook dat een accu veegmachine veel lichter is om mee te werken. De grootste reden hiervan zijn de elektromotoren die gebruikt worden.