Vlakzuigpomp

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Vlakzuigpompkopen

Een vlakzuigpomp wordt ingezet bij het tot bodemniveau wegzuigen van zowel schoon- als regenwater. Vlakzuigpompen zijn ideaal wanneer een ruimte leeggepompt moet worden. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt bij ondergelopen kelders, maar ook voor de boot is een vlakzuigpomp al snel de oplossing. Dat komt doordat vlakzuigpompen het water kunnen wegpompen tot 1 millimeter. Hierdoor blijft er nog amper water staan.

Het verschil tussen vlakzuigpomp en dweilpomp

Een vlakzuigpomp onderscheidt zich door zijn vermogen om water weg te pompen tot een minimale laag van 0 tot 2 mm, waardoor een ruimte nagenoeg droog achterblijft. Deze handige pomp staat ook bekend als een 'dweilpomp' vanwege zijn uitmuntende prestaties in het creëren van een droge omgeving.

Belangrijk om te weten is dat vlakzuigpompen specifiek ontworpen zijn voor het verwerken van schoon water. Dit betekent dat ze moeiteloos om kunnen gaan met regenwater, grondwater en leidingwater.

Hoewel vlakzuigpompen over het algemeen robuust zijn, dienen ze voorzichtig te worden gebruikt als het water grote vaste deeltjes of overmatig zand bevat. Plaatsing in een put, voorzien van een rooster aan de bovenzijde, kan in veel gevallen voorkomen dat deze ongewenste materialen de pomp bereiken. Om vuilwater weg te pompen zijn vuilwaterpompen en dompelpompen meer geschikt.

Vlakzuigpompen zijn vaak uitgerust met een interne vlotter en hebben een gestroomlijnd ontwerp, waardoor ze zelfs in putten met een diameter van ongeveer 20 cm kunnen worden geplaatst. Als de pomp op een waterdoorlatende standaard wordt geplaatst in plaats van direct op de zanderige bodem, zal deze alleen het minder vervuilde water opnemen. Dit zorgt voor meer efficiëntie en en een langere levensduur van de vlakzuigpomp.

Güde vlakzuigpomp

HoukemaTools, dé vooraanstaande dealer van Güde in Nederland en België, biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige gereedschappen en apparatuur voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Als erkende partner van Güde, een merk dat bekend staat om zijn betrouwbare en duurzame producten, zet HoukemaTools zich in voor het leveren van kwaliteit en vakmanschap.

Eén van de opvallende producten die HoukemaTools aanbiedt, is de Güde GFS 401S. Deze krachtige, multifunctionele vlakzuigpomp verdient bijzondere aandacht. Met zijn indrukwekkende prestaties en innovatieve ontwerp is de GFS 401S de vlakzuigpomp die je zoekt!

Vlakzuigpomp kopen bij HoukemaTools

Bij ons ben je aan het juiste adres om een vlakzuigpomp aan te schaffen. HoukemaTools heeft vrijwel voor iedereen een geschikte vlakzuigpomp in huis.

Wij streven ernaar om jouw aankoopproces eenvoudig en zorgeloos te maken. Met duidelijke productinformatie en eerlijke prijzen helpen we je de juiste keuze te maken. Bovendien staat ons deskundige team klaar om eventuele vragen te beantwoorden en advies te geven, zodat je met vertrouwen jouw vlakzuigpomp bij HoukemaTools kunt kopen. Vertrouw op ons voor kwaliteit, service en het perfecte gereedschap.