Accu schroefboormachine

Filters
21 ProductenPagina 1 van 1
Einhell Gereedschap Einhell TE-CD 18/40 Li Solo Accu Boor-/ Schroefmachine
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
NEO Accuboormachine Set 18V - 4 Ah
-10%
Accuboormachine Set 18V - 4 Ah
99,95 89,95

Hoe werkt een accu schroefboormachine?

Een accu schroefboormachine werkt op een batterij en maakt gebruikt van schroefbits. Met deze apparaten is het mogelijk om zowel te schroeven als te boren. Hierdoor heb je veel bewegingsvrijheid en ga je probleemloos aan de slag, zelfs als je geen stopcontact tot je beschikking hebt. Dit geeft je de mogelijkheid om overal klussen uit te voeren.

Tegenwoordig worden veel accu schroefmachines voorzien van een mechanische versnelling. Dit is een druk- of schuifknop waarmee de snelheid van de boormachine aangepast kan worden. Je hoeft geen extra kracht te zetten, aangezien de schroefboormachine met accu het zware werk voor je doet. Dit maakt het gebruik van een boormachine met oplaadbare batterij ideaal om mee te werken. Daarnaast kun je de gehele dag draadloos aan de slag.

Schroefboormachine op accu kopen

Bij HoukemaTools vind je verschillende modellen machines voor zowel hobbyisten als professionals. De best beoordeelde accu schroefboormachines van dit moment zijn:

Hulp nodig bij je bestelling? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken van schroefmachines met accu

Het accugereedschap is beschikbaar in verschillende maten en varianten. Ook wat betreft de schroefmachines heb je meerdere keuzes. Het belangrijkste is natuurlijk dat het gereedschap geschikt is voor de klus die uitgevoerd moet worden. Daarom is het belangrijk dat je op een aantal punten gaat letten. Hierdoor weet je namelijk zeker dat je het juiste gereedschap in huis haalt.

Je kunt niet alleen kiezen uit diverse merken, maar kunt ook de keuze maken tussen meerdere kenmerken:

  • Voltage
  • Boorsnelheid (toeren)
  • Versnellingen
  • Kracht
  • Technologie

Iedere klus probleemloos uitgevoerd

Met een accu schroefboormachine kun je overal aan de slag. Of het nu in de tuin is, op een lastig bereikbare plek of onderweg. Iedere klus is eenvoudig op locatie te klaren. Aangezien je geen stopcontact nodig hebt, profiteer je van alle bewegingsvrijheid. Deze gereedschappen zijn onder meer geschikt voor het in- en uitdraaien van schroeven, maar kunnen ook gebruikt worden voor het boren in bijvoorbeeld hout, kunststof en gips.

Accessoires voor bij het boren

Een accu schroefboormachine wordt geleverd met verschillende onderdelen. Een complete set bestaat bijvoorbeeld uit een stevige koffer, (snel)lader, boortjes en bitjes. Daarnaast is de set uit te breiden met een extra accu.

Accu schroefboormachine kopen

Wil je een accu schroefboormachine kopen? Bij HoukemaTools vind je voordelig jouw nieuwe boormachine. Als je het gereedschap gaat vergelijken, houd dan rekening met een aantal specifieke kenmerken. Met een elektrische machine werk je lekker door en raak je niet vermoeid. Bekijk het complete aanbod en bestel je accu schroefboormachine eenvoudig online.