Accu cirkelzaag

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1

Accu cirkelzaag van verschillende merken

Bij HoukemaTools hebben wij verscheidene toonaangevende accu cirkelzaag merken zoals Einhell, Stanley en Scheppach. Daarnaast zijn wij een Premium dealer van Einhell. Daardoor vindt u in onze showroom veel showmodellen van uiteenlopend Einhell apparatuur zoals de accu handcirkelzaag. 

Wat is een accu cirkelzaag en waar gebruik ik die voor?

Een accu cirkelzaag is een zaag die gemaakt is om mooie lange rechte stukken af te zagen. Afhankelijk van het zaagblad die je plaatst op de cirkelzaag kan je kunststof, hout of zelfs metaal ermee zagen. 

Doordat u het zaagblad zeer eenvoudig kan vervangen kunt u de cirkelzaag gebruiken voor veel uiteenlopende taken gebruiken. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een metalen platen in een strakke rechthoek zagen of een metalen buis recht afsnijden. 

Daarnaast is het zagen van rechte houten planken een stuk eenvoudiger met een cirkelzaag op accu. Door gebruik te maken van een geleiderail zorgt u ervoor dat u alles kaarsrecht afzaagt.

Bent u op zoek naar een zaag om vooral balken, staven en buizen in kleinere stukken recht af te zagen? Kijk dan eens bij onze accu afkortzagen.

Welke soorten cirkelzagen met accu zijn er?

Er zijn veel verschillende accu cirkelzagen, de grootste verschillen zijn gebaseerd op het zaagblad, de accu en aantal toeren per minuut. Al onze accu cirkelzagen halen minimaal 3800 toeren per minuut of hoger, hierdoor ervaart u het zagen met optimaal gebruiksgemak. 

Daarnaast zijn sommige van onze modellen ook nog luxe uitgerust met een ledlamp en een stofzuiginstallatie. Hierdoor kunt u ook op donkere locaties uw cirkelzaag op accu gebruiken en houdt u uw werkplek schoon.

Welke specificaties zijn belangrijk bij een cirkelzaag op accu?

Als u een accu handcirkelzaag koopt wilt u natuurlijk wel weten waar u op moet letten. Om alles in één keer duidelijk te maken hebben wij hieronder een lijst opgesteld met de punten waarop u moet letten bij de aanschaf van een accu cirkelzaag:

  1.     Accu aanschaf, de meeste cirkelzagen worden zonder accu geleverd. Let er daarom op dat u die erbij besteld, en dat u de juiste afmeting besteld.
  2.     Accuduur, u kunt aan het aantal milliampère per uur, vaak aangeven door de afkorting “mAh”, ongeveer aflezen wat de accuduur is.
  3.     Accu kracht, aan het voltage kunt u ongeveer aflezen hoe krachtig de boor is.
  4.     Accu oplaadtijd, dit geeft aan hoelang het duurt voordat de accu weer volledig is opgeladen als die helemaal leeg was.
  5.     Accu type, een Lithium – ion batterij is van hoge kwaliteit.

Hoe weet ik welk zaagblad ik moet gebruiken voor mijn accu cirkelzaag?

Voor verschillende materialen moet u ook verschillende cirkelzaagbladen gebruiken. HoukemaTools heeft een zeer ruimassortiment aan zaagbladen zodat u altijd het geschikte zaagblad zult vinden. 

Wij hebben zaagbladen voor hout, kunststof en metalen. Zo kiest u voor het zagen van een object van metaal voor een zaagblad bedoeld voor hoge snelheid. 

Wilt u dunnere object zagen dan is een zaagblad met fijne tanden de juiste keuze. Daartegenover staan dikkere object, deze zaagt u het beste met een zaagblad die beschikt over grove tanden.

De voordelen van een accu cirkelzaag

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u zich afvraagt wat nou de specifieke voordelen zijn van een cirkelzaag met een accu. Soms krijgen wij de vraag of je ook wat inlevert wanneer je voor een cirkelzaag met accu kiest. Het antwoord daarop is een volmondige nee. 

Hieronder ziet u de voordelen die een accu cirkelzaag verder nog met zich meedraagt:

  • Geen snoer die je kapot kan zagen
  • Geen bewegingsrestricties doordat u niet afhankelijk bent van netstroom
  • Door de Lithium – ion batterijen een lange duur
  • Keuze uit veel verschillende types en groottes zaagbladen
  • Lichtgewicht

Waarom u uw accu cirkelzaag bij HoukemaTools koopt

Bij HoukemaTools vindt u voor iedere klus de bijpassende accu cirkelzaag. Of u nou hout, kunststof of metaal wilt zagen, wij hebben wat u zoekt. Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van gereedschap. Daarom helpen wij u graag indien u nog vragen heeft. 

Bij ons vindt u verschillende topmerken, zoals Einhell, Stanley en Scheppach. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Weet u al wat voor accu cirkelzaag u wilt bestellen, koop deze dan gelijk in onze webshop.