Accu schroevendraaier

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Wat is een accu schroevendraaier?

Een accu schroevendraaier is een elektrische schroevendraaier die speciaal is gemaakt voor het snel in- en uitdraaien van schroeven. Het is een soort van light versie van de accu schroefboormachine. Het is namelijk niet bedoeld, en ook niet sterk genoeg, om gaten mee te boren in muren en planken.

Echter is het wel de ideale tool wanneer er veel schroeven los moeten, vervangen moet worden of juist vastgemaakt moeten worden. De gebruiksvriendelijkheid en het nut van de accuschroevendraaier wordt vaak onderschat. Ondanks dat het geen gaten kan boren kan het jouw werk wel een stuk makkelijker en sneller maken.

Daarnaast is het een stuk lichter dan een boormachine. Hierdoor is de schroevendraaier op accu makkelijker mee te nemen. Ook is het makkelijker om er schroeven in lastige hoeken en boven het hoofd mee te monteren.

Wat zijn de voordelen van een accuschroevendraaier?

Een accuschroevendraaier heeft een aantal voordelen. Het is veel handiger om te gebruiken dan een gewone schroevendraaiers, maar ook als een boormachine of een elektrische. Zie hieronder de voordelen kort samengevat:

  • Krachtiger dan een handschroevendraaier. Vooral handig bij schroeven die te erg vast zitten om met de hand los te krijgen.
  • Erg mobiel, door de accu kan deze schroevendraaier overal ingezet worden. Dus nooit meer afhankelijk zijn van al dan niet beschikbaar netstroom.
  • Licht van gewicht, hierdoor kan de schroevendraaier ook makkelijk in moeilijke hoeken en boven het hoofd gehouden worden.
  • Ononderbroken aan het werk, nooit meer onhandig wisselen tussen boren en schroevendraaier opzetstukjes.

Daarnaast vind je bij HoukemaTools alleen maar producten voor een zeer voordelige prijs. De accu schroevendraaier aanbieding is de perfecte aanvulling voor de accu gereedschap set.

Welke soorten schroevendraaiers op accu zijn er nog meer?

Naast de accu schroevendraaier zijn er nog veel meer schroevendraaiers en boormachines op accu in het assortiment van Houkematools. Zo is er onder andere:

  • De accu boormachine. Dit is een krachtige boor met ook een mogelijkheid om schroeven los en vast te draaien. Echter moet er wel steeds geswitcht worden van opzet stuk.
  • De accu klopboormachine is ook bedoeld om gaten te boren. Deze machine heeft echter ook nog een klopfunctie waardoor er makkelijker gaten geboord kunnen worden. Zelfs in de hardste betonnen muren.
  • De accu schroefboormachine is eigenlijk de light versie van de twee bovenstaande boren. Uitermate geschikt voor kleine boor- en schroeftaken maar niet krachtig genoeg van harde muren.

Een accu schroevendraaier kopen doe je bij HoukemaTools

Doordat wij al jarenlang dé offline en online expert zijn op het gebied van de accu schroevendraaier, weten wij precies wat de beste keuze is voor jou. Mocht je daar nog vragen over hebben neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen of mailen.

Daarnaast zijn wij een officiële Einhell-premium dealer. Vind bij ons een Einhell accu schroevendraaier en nog veel meer. Kom vooral eens langs onze showroom om alle Einhell producten te bekijken.

Ben er inmiddels uit welke boor of schroevendraaier op accu de juiste keuze is? Wacht dan niet langer en bestel de accu schroevendraaier vandaag nog in de webwinkel!