Handgereedschap

Filters
677 ProductenPagina 1 van 29
Einhell Gereedschap Steekwagen WZ-HT 50-2 Workzone 50kg max
-60%PRIJSTIP
Stanley Stanley 2 in 1 Werkbank STST83800-1
-12%
Silverline Silverline Sergeantkop - 40mm
-17%
Silverline Sergeantkop - 40mm
29,95 24,95
Skandia Skandia Figuurzaagset
-17%
Skandia Figuurzaagset
29,99 24,95
Topex Topex Dakbrander 25-35-50mm
-12%
Topex Dakbrander 25-35-50mm
49,95 43,95
NEO NEO Potkrik 5T
NEO Potkrik 5T
52,95
Skandia Skandia Draadzaag 500mm
-20%
Skandia Draadzaag 500mm
4,99 3,99
Skandia Skandia pijpenbuiger 15mm
-10%
Skandia pijpenbuiger 15mm
49,95 44,99

Wij bieden een groot assortiment aan handgereedschap aan. Handgereedschappen voor de doe-het-zelver, maar ook voor de professional. Met een hoge kwaliteit handgereedschap zoals Skandia, Stanley, Wolfcraft, heeft u altijd de juiste tool voor het kiezen. Bestel uw handgereedschap en wij zorgen dat het snel geleverd wordt.

Handgereedschap kopen bij HoukemaTools

Handgereedschap is gereedschap voor de echte vakman, maar ook voor de serieuze doe-het-zelver. Het maakt dan ook niet uit of u bouwvakker, timmerman, stukadoor, of loodgieter bent. HoukemaTools heeft gereedschap voor elke klus en dat ziet u ook terug in ons assortiment. Zoals we hierboven al aangaven, bestaat ons assortiment uit hoog kwaliteitsvol handgereedschap van bekende merken zoals Skandia, Stanley, Wolfcraft, en nog veel meer. Het assortiment van HoukemaTools bestaat niet alleen uit de essentiële handgereedschappen, maar ook uit alle gereedschappen voor uw specifieke klus. Hierdoor bent u bij HoukemaTools altijd aan het juiste adres voor al uw gereedschappen.

Wat is handgereedschap?

De naam geeft al een beetje aan wat handgereedschap is. Handgereedschap omvat alle gereedschappen die niet worden aangedreven door een spanningsbron en worden altijd met de hand bediend. Er zit dus geen accu of iets dergelijks aan. Vaak zien we wel dat u net iets minder kracht kunt uitoefenen met handgereedschap. Dat komt namelijk doordat er geen externe energiebron aanwezig is. Handgereedschap verdwijnt nooit helemaal. Dat komt omdat handgereedschap altijd van pas komt bij kleine klusjes en eenvoudige verrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan schroevendraaiers, zakmessen, en een figuurzaag.

Het gemak van een gereedschapsset

We kennen het allemaal wel: een enkele schroevendraaier hier en een losse sleutel daar. Elke klusser heeft waarschijnlijk al heel wat gereedschap verzameld, maar je mist altijd net die specifieke maat die je nodig hebt. De oplossing hiervoor is een gereedschapsset. Het grote voordeel van een gereedschapsset is dat u alles direct in huis hebt. Hierdoor heeft u nooit meer het probleem dat u net die specifieke maat mist die u nodig hebt. Daarom koopt u bij HoukemaTools uw nieuwe complete gereedschapsset. Een volledige schroevendraaierset, steeksleutelset, of dopsleutelset? Het maakt niet uit. HoukemaTools heeft het. Zo maakt u het klussen uzelf wel heel makkelijk!

Handgereedschap kopen bij HoukemaTools

De professionele klusjesman, of de klassieke doe-het-zelver, zijn altijd aan het juiste adres bij HoukemaTools. Bij ons profiteert u van een supersnelle levering. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst vóór 21:00 heeft u morgen uw nieuwe handgereedschap in huis. Heeft u vragen over een product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag met al uw vragen!

Het beste handgereedschapsmerk

Merken zoals Stanley staan al jaren bekend als echte kwaliteitsmerken. Koopt u gereedschap van Stanley? Dan weet u eigenlijk zeker dat u er jarenlang plezier van zult hebben. Wij raden altijd iedereen aan om in goed gereedschap te investeren en dan bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Bij HoukemaTools bieden we verschillende kwaliteitsmerken aan waardoor de kwaliteit van de producten altijd hoog is. Het leveren van kwaliteit staat namelijk hoog in ons vaandel, en al helemaal als het om handgereedschap gaat.

Handgereedschap voor al uw klussen

HoukemaTools heeft alle soorten gereedschap die u zoekt! Wij hebben verschillende soorten handgereedschap, zoals beitels, bankschroeven, betonscharen, hamers, krikken, sleutels, en nog veel meer. Wanneer u aan het zoeken bent naar een specifiek handgereedschap, en u ziet het niet direct in ons assortiment staan, dan kunt u bovenaan in de zoekbalk uw specifieke product zoeken. Vervolgens laten wij u zien wat wij allemaal in ons assortiment hebben. HoukemaTools verkoopt enkel kwalitatieve topmerken. Ook voor handgereedschap van Black & Decker en Silverline bent u bij ons aan het juiste adres.

Het verschil tussen handgereedschap en elektrisch gereedschap

Voor de zelfstandige klusser die het liefst volgens het doe-het-zelf-principe aan de slag gaat, kan men de keuze maken tussen handgereedschap en elektrisch gereedschap, maar wat is eigenlijk het verschil? Eén van de belangrijkste voordelen van handgereedschap is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een lege accu. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken over bepaalde mechanische of motoronderdelen die eventueel kapot kunnen gaan. Wij zien dan ook vaak dat dit de meest kwetsbare onderdelen zijn bij het elektrische gereedschap. Een ander voordeel van handgereedschap is dat het veel langer meegaat dan de elektrische tegenhanger. Ook is handgereedschap altijd bruikbaar; je bent bijvoorbeeld niet afhankelijk van elektriciteit of een accu. Een nadeel van handgereedschap is dat er geen externe energiebron aan te pas komt. Hierdoor is het wellicht zwaarder om een bepaalde klus uit te voeren.