Invalzaag

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

Invalzaag kopen

Houkematools.nl beschikt over een ruim assortiment aan invalzagen. Hieronder een opsomming van onze 3 populairste invalzagen.

  1. Scheppach PL55 Set Invalzaag 160mm
  2. Hyundai 1050W Invalzaagset
  3. Gude TS 57-1400 KE invalzaagset

 

 

Voordelen van de invalzaag

Het gebruik dit type zaag doet redelijk denken aan een cirkelzaag. Toch is er een belangrijk verschil. Een invalzaag met geleiderail maakt het namelijk mogelijk om middenin een stuk materiaal te beginnen met zagen. Het zaagblad wordt namelijk al draaiend naar beneden gedrukt. Met een cirkelzaag kan dit niet, omdat je daarmee altijd aan het begin of einde van een plaat moet beginnen met zagen.

De geleiderail is ideaal voor het bewerken van grotere stukken materiaal, met name hout. Het is eenvoudig om het materiaal goed te positioneren, om vervolgens zeer nauwkeurig te zagen. Sommige modellen worden standaard met geleider geleverd, bij andere apparaten moet je die los kopen. Door direct te kiezen voor een set, is de kans groot dat je bespaart op je aankoop.

Splintervrij zagen

Met een invalzaag kun je splintervrij zagen, wat natuurlijk ook een groot voordeel is. Veel zagen beschikken over een adapter, waarop je een stofafzuiger kunt monteren. Ideaal, want daarmee voorkom je dat restmateriaal rond gaat zweven.

Daarnaast is er vaak een dieptebegrenzer, zodat je in een stuk hout ook enkel een groef kunt maken. Invalzagen zijn geliefd voor klussers die bijvoorbeeld plaatwerk, deuren, panelen en aanrechtbladen moeten zagen. Maar ook voor andere toepassingen zijn deze zagen meer dan bruikbaar.

Verschillende merken

Wie kiest voor het kopen van een invalzaag, kan het best direct kwaliteit kopen. Je wil uiteindelijk jaren vooruit kunnen met een nieuwe zaag. Daarbij komt het goed uit dat er regelmatig leuke acties en aanbiedingen zijn, zodat je aankoop een stuk voordeliger wordt. In het assortiment van Houkema Tools vind je deze zagen van een aantal merken:

  • Güde
  • Einhell
  • Hyundai
  • Scheppach

Deze merken leveren uitstekende kwaliteit, geschikt voor uiteenlopende zaagklussen. Natuurlijk zijn er wel verschillen. Wil je meer weten? Of heb je hulp nodig bij het kiezen? Bel of mail ons dan gerust. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste invalzaag!