Ongedierte & Onkruidbestrijding

Filters
34 ProductenPagina 1 van 2

We kunnen ons voorstellen dat u niet zo vrolijk wordt van ongedierte en onkruid. Daarom hebben wij een breed aanbod aan ongedierte- en onkruidbestrijdingsproducten. Zo bent u er net zo snel als het kwam, ook weer van af. 

Om onkruid te bestrijden, hebben we verschillende producten. Zo hebben we producten die preventief onkruid bestrijden, zoals een handstrooier, strooiwagen, en worteldoek. Er zijn echter ook producten die onkruid weghalen zodra u er last van heeft. Hiervoor hebben we meerdere rugsproeiers, onkruidborstels, terras- en voegenreinigers, en drukspuiten. Elk product heeft zijn eigen werking en resultaat. Benieuwd welk product het beste bij u past? Bekijk hieronder de specificaties van elk product en vergelijk ze met elkaar. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor advies en extra informatie. 

Voor het bestrijden van ongedierte zijn er een paar producten overeenkomstig. De rugsproeiers en drukspuiten kunnen namelijk ook gebruikt worden voor ongediertebestrijding. Daarnaast hebben we ook verschillende elektrische insectenkillers. Hierbij zit er een UV-lamp ingebouwd waar de insecten op af komen. Ook bieden wij hierbij reserves aan zodat u gemakkelijk de lampen kunt vervangen. 

Terras reinigen met een hogedrukspuit 

Groen aanslag, mos, en algen: iedereen heeft er een hekel aan, en al zeker op een terras. Het ziet er namelijk niet alleen vies uit, maar het is ook nog eens gevaarlijk. Uw terras verdient daarom elk jaar een goede poetsbeurt. De meeste mensen kiezen dan snel voor een hogedrukreiniger. De hogedrukreiniger is namelijk de meest voor de hand liggende oplossing. Met een hogedrukreiniger werkt u dan ook snel en efficiënt. Bovendien gaat u te werk op een ecologische manier doordat u geen gebruik maakt van schadelijke producten; denk bijvoorbeeld aan schoonmaakmiddelen. Het enige product wat u gebruikt, is water. Dit is dan ook de grootste reden dat de meeste mensen kiezen voor een hogedrukreiniger om het terras schoon te maken.

Wat is een terrasreiniger?

Een terrasreiniger is een apparaat dat lijkt op een bezem of stofzuiger. Een terrasreiniger wordt vaak gebruikt om het terras te reinigen, maar ook voor vloeren. Naast het gebruikmaken van de terrasreiniger om vloeren te reinigen, worden de terrasreinigers tegenwoordig ook veel gebruikt als bezem of schrobber. Deze optie is dan ook erg populair momenteel. Het is wel belangrijk om te weten dat u veel kracht nodig heeft om de terrasreiniger op die manier te gebruiken. Wanneer u de terrasreiniger met veel kracht gebruikt en u een verkeerde houding aanneemt, kan het ook zo zijn dat de terrasreiniger rugpijn veroorzaakt. Als alternatief zijn er terrasreinigers op accu. De elektrisch aangedreven terrasreinigers maken het werk een stuk gemakkelijker door hun automatische borstels.

Drukspuit kopen bij HoukemaTools

Heeft u ook zo’n grote hekel aan onkruid? Drukspuiten zijn ideaal bij het bestrijden van onkruid. Verder kunt u ze ook gebruiken als plantenspuit. Een drukspuit zorgt er namelijk voor dat u uw planten op een makkelijke manier water kunt geven. Het enige wat u hoeft te doen, is de plantenvoeding, gewasbeschermingsmiddelen, of de bestrijdingsmiddelen op te laten lossen in het water. Vervolgens kunt u gericht water geven of het onkruid bestrijden. Het bestrijden van onkruid én het water geven van uw planten was nog nooit zo gemakkelijk!