Accu Gereedschapset

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

Wat is een accu gereedschapset?

Een accu gereedschapset is zoals de naam al enigszins verklapt een set met gereedschap die op accu werken. Deze sets zijn ideaal voor de echte klussers die in één keer alles willen kopen.

Wanneer je gaat klussen dan komen daar vaak veel verschillende taken bij kijken. Met alleen een accu boormachine, een accu reciprozaag of een accu schuurmachine red je het niet. Door te kiezen voor een accu combiset weet je zeker dat je alle klussen in één keer kan afronden.

In een accu gereedschap set zitten veel verschillende tools. Afhankelijk van welke set je kiest is de set groter en completer. Hieronder lees je meer over de verschillende sets en welke wanneer het beste aangeschaft kan worden!

Verschillende soorten accu combiset

Er zijn veel verschillende soorten accu combisets. De ene klusser heeft namelijk al een hoop accu gereedschap en hoeft nog maar een kleine set bij te komen. Terwijl iemand anders misschien wel op zoek is naar een complete set. Waardoor hij of zij in één keer alles in huis heeft.

Om goed te voldoen aan deze eisen zijn er kleine instapsets met bijvoorbeeld alleen een accu boor en een accu haakse slijper. Met deze set kom je in principe al heel ver. Doordat je gaten kan boren, schroeven kan in- en uitdraaien en daarnaast verschillende materialen en objecten kan zagen en slijpen.

Echter kan het ook zijn dat je nog veel meer wilt doen. Voor deze klussers zijn de Einhell Power X Change accu gereedschapsets in het leven geroepen. Deze sets zijn zo samengesteld dat het een complete set is waaraan niets meer toegevoegd hoeft te worden.

De voordelen van een accu gereedschap set

Een accu gereedschap set biedt een hoop voordelen ten opzichte van los gereedschap bestellen. Een aantal van deze voordelen zijn:

  • In één keer een complete set. Doordat de sets vakkundig zijn samengesteld door experts weet je zeker dat je een logische en complete samenstelling van tools hebt.
  • Een goede accu gereedschap aanbieding prijs. Door gereedschap te kopen in een set zijn de prijzen van de individuele stukken goedkoper dan wanneer je alles los koopt.
  • Nooit meer gereedschap vergeten. De set wordt geleverd met een handige en stevige gereedschapstas. Hierdoor kan je altijd alles handig meenemen en blijft alles goed geordend.
  • Werkt op accu, hierdoor is de set overal inzetbaar ook als er geen netstroom in de buurt aanwezig is.

Een combiset op accu is de beste oplossing wanneer je overal goed aan het werk wil gaan. Hieronder lees je meer over de redenen waarom je voor een accu moet gaan.

Waarom een set met gereedschap op accu de beste keuze is

Een set met gereedschap die op accu werken is de beste keuze wanneer je altijd en overal aan het werk wilt kunnen. Naast meer mobiliteit biedt een accu namelijk nog meer voordelen:

  • Nooit meer afhankelijk van netstroom. Doordat de volledige combiset op accu werkt kan je letterlijk altijd en overal aan de slag. Nooit meer lange kabelstrekken die onhandig in de weg liggen.
  • Minder gewicht, over het algemeen is accu gereedschap wat compacter dan netstroom gereedschap. Hierdoor zijn ze lichter van gewicht waardoor het makkelijker in moeilijke hoeken en boven je hoofd te gebruiken is.
  • Veel vermogen, doordat de huidige technologieën ver ontwikkeld zijn lever je tegenwoordig geen vermogen meer in wanneer je kiest voor een accu.
  • Dankzijn snelladers nooit meer lang zonder een accu zitten.

Gereedschap op accu is dé keuze voor de moderne klusser!

Een Accu Gereedschapset Combiset haal je bij HoukemaTools

Wanneer je op zoek bent naar de beste accu gereedschapset dan kom je uit bij HoukemaTools. Wij zijn al jaren dé expert op het gebied van accu gereedschap.

Mocht je nog vragen hebben over welke accu combiset de beste keuze is. Neem dan contact op door ons te bellen of te mailen.

Is de keuze gemaakt? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog een nieuwe accu gereedschapset!