Betaalmethoden

Bij ons kunt u betalen door middel van:

Bank overschrijving:
U kunt het totaalbedrag overmaken op het IBAN nummer NL28 RABO 0133 0608 53 t.n.v. HoukemaTools te Emmen onder vermelding van uw Ordernummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan. Wanneer een order geplaatst is met betaalkeuze bank overschrijving en de betaling blijft langer uit als 14 dagen, dan kunnen wij de bestelling annuleren, zodat het artikel weer beschikbaar wordt. Neem contact met ons op, indien de betaling langer onderweg zal zijn.

IDEAL:
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze betaling is veilig en kosteloos.

PayPal:
Via uw PayPal account maakt u snel en eenvoudig geld naar ons over. Deze betalingen zijn direct zichtbaar en daardoor ook direct als betaald vermeld. 

Creditcards:
(Visa & Mastercard).  U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. 

Bancontact/ Mister Cash:
Belgisch betaalmiddel voor een directe en veilige manier van betalen. U dient in bezit te zijn van een Belgisch bankrekening.

Apple & Google Pay:
Betaal eenvoudig met je telefoon d.m.v. de app en combinatie van je telefoon & ingeladen bankkaart.

American Express:
Met American Express betaald u via onze beveiligde omgeving en met SSL procedure kunt u de creditcardgegevens veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. 

KBC:
Belgisch betaalmiddel voor een directe en veilige manier van betalen. U dient in bezit te zijn van een Belgisch bankrekening.

Betalen op rekening: 
Wij bieden achteraf betalen aan met Billink. Een Nederlanse onderneming voor particulieren en zakelijke markt. Billink voert voor HoukemaTools.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Er worden geen extra kosten gerekend voor het gebruik van Billink, wees echter bewust en koop niet onnodig op rekening. Een betaling wordt dan ook vaak afgewezen indien er meerdere bestellingen openstaan. Als nieuwe klant van Billink kunt u vaak tot € 200,- online bestellen, besteld u vaker en betaald u netjes op tijd dan ligt het besteedbaar bedrag hoger. Indien een bestelling niet lukt met Billink, adviseren wij om de app van Billink te downloaden. Let op dat u altijd uw adresgegevens en geboortedatum juist invult, hier zal een controle op gehouden worden.

U kunt bij vragen altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Billink

Betalen bij afhalen
Het is niet mogelijk om een bestelling bij afhalen te betalen. Wanneer u een bestelling wilt afhalen, graag de bestelling eerst in onze webshop plaatsen en afronden. U krijgt van ons een bevestiging zodra de bestelling klaar ligt om af te halen. U kunt dan meestal uw bestelling binnen 2 uur afhalen op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur. 

Intracommunautaire bestelling:
Wanneer u een bestelling wilt plaatsen met een Belgisch BTW nummer dan kunt u in onze webshop uw bestelling plaatsen, bij het BTW nummer kunt u het BTW nummer van uw onderneming invullen en na een directe controle wordt aangegeven of u dan BTW-verlegd kunt bestellen. Indien de BTW niet gerekend wordt, maakt u de bestelling verder af. Indien de BTW niet verrekend wordt, neem dan contact met ons op. Wij controleren de BTW-verlegd bestellingen naderhand nogmaals bij het VIES European Commisson. Indien er misbruik gemaakt wordt van een oud BTW nummer, worden alle gemaakte kosten op de klant verhaald. Wij corrigeren achteraf geen BTW-verlegd facturen.

Kortingscodes:
Wanneer u een kortingscode heeft, kunt u deze gebruiken in uw winkelwagen alvorens u naar het afrekenen pagina gaat. Let op dat de kortingscode goed is ingevuld en ook werkt, achteraf worden er geen gelden uitgekeerd wanneer deze vergeten is of niet juist is ingevuld. Heeft u een code maar deze functioneert niet, stuur ons dan een e-mail en vermeld welke code u heeft en hoe u aan deze code bent gekomen. De meeste kortingscodes zijn eenmalig geldig.