Multitool accessoires

Filters
28 ProductenPagina 1 van 2
Graphite Multitool Accessoires set 99 Delig
-17%
Graphite Multitool Accessoires set 286 Delig
-20%
Graphite Multitool Accessoires set 100 Delig
-20%

Zagen, slijpen, schuren en polijsten met 1 machine?

De multitool kan zowel accu als op netspanning aangestuurd worden en is een speciaal stuk gereedschap waarmee je naast schuren, onder andere mee kunt zagen, snijden, slijpen en polijsten. De multitool wordt gebruikt voor het bewerken van verschillende soorten materialen.

Een van de grote pluspunten aan dit type gereedschap is dat er zeer veel accessoires en hulpstukken voor zijn. Veel multitoolbladen zijn universeel en passen op verschillende merken, zoals Fine, Einhell of Scheppach. Hierbij is het van belang dat de sluitpinnen pasbaar zijn in het zaagblad of de schuurzool, zodat deze geklemd kunnen worden.

Een multitool wordt voornamelijk gebruikt als er iets gecorrigeerd of gerepareerd moet worden. Ook bij klussen met kleine details is de multitool zeer geliefd. Voor iedere toepassing zijn dan ook accessoires beschikbaar. Bij HoukemaTools bent u aan het juiste adres voor accessoiresets, maar ook voor losse zaagbladen en schuurpads voor het bewerken van onder andere hout, plastic en metalen!